LG Optimus L7 II-rol velemeny?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 10:31
1/9 anonim válasza:
nem épp a legjobb telefon. szép meg minden, de sokszor belassul, a kijelzője lehetne jobb, a kameráról meg ne is beszéljünk stb. inkább a sima l7! pár ezres választja el a kettőt egymástól
2/9 anonim válasza:
SIMA L7??? az én Xperia Mini Pro-m oda vissza körbepisálja hardveresen
3/9 anonim válasza:
gyors, szép a kijelző, nem gondolkodik sokat. a kamera lehetne jobb, de ne várjuk csodát.:) nagyon szépen összhangba van hozva a telefon és a jelly bean, az lg témákról ne is beszéljünk.:)
4/9 anonim válasza:
Adreno 200-zal gyors??? Akkor az enyém talán süvít? A processzor is alsókategóriás benne. A kijelzőt nem vitatom. Mobilarenán is írták, de szép kijelzőn játszani akar az ember, meg filmet nézni. Az L7-tel nem lehet.
5/9 Barney96 válasza:
Jó teló de lehetne rajta wp :D
6/9 anonim válasza:
jobb a sima, mint az l7 ii! most nem mondtam konkrét példát, csak hozzáhasonlítottam az elődhöz!
7/9 anonim válasza:
Én tudok konkrét példát: processzorban (kétmagos vs. egymagos, ráadásul már maga a lapka jobb az L7 II-ben), grafikus gyorsítóban (Adreno 203 vs. 200) és operáns memóriában (768 MB vs. 512 MB) mind az L7 II a jobb és az, hogy pár ezres választja el a kettőt, még jobban a javára van
Egyébként nem nagyon ajánlott egyik sem...
8/9 anonim válasza:
Annyira nem éri meg! Teszel még hozzá legalább 4ezret, és kapsz LG Optimus 4X HD-t, na az nagyon szuper teló!
9/9 anonim válasza:
Szeretnél te + 4000 ért 4x et, maximum +10, 15 ezerért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!