Hogy az istenben lehet megnyitni PDF fájlokat Windows Phone 8-on mert a programok semmit nem látnak?
Figyelt kérdés
A szinkronizálás is csak a csengőhangokra videókra és zenékre vonatkozik az árhuházban letölthető programok pedig nem látják a sd-kártyára és a telefonra is feltöltött pdf-eket2013. aug. 18. 14:47
1/10 A kérdező kommentje:
Sehogy! Elküldtem emailben egy másik email fiókomra és onnan le lehet tölteni de gépről nem lehet rátenni..!!!
Brávó.....
Végül is megoldódott de azért ennyire amatőr legyen egy
90 000 Ft -os telefon az bicskanyitogató.......
2013. aug. 18. 14:56
2/10 anonim válasza:
Milyen márkájú ez a csodagép, Csak azért kérdem, nehogy véletlen ilyet vegyek. Sajnálom, hogy így kifogtad vele.
3/10 A kérdező kommentje:
Nokia Lumia 620
2013. aug. 18. 17:57
4/10 A kérdező kommentje:
Illetve Nokia Lumia 820
2013. aug. 18. 17:57
5/10 anonim válasza:
Köszi a választ. Bocs, hogy nem tudok segíteni!
6/10 anonim válasza:
Szia.egyszsduen toltsd le a marketbol az adobe readedt.meg meg vagy 8 fajta olvaso van.hajra :)
7/10 A kérdező kommentje:
Túl vagyok rajta, a programok rég le vannak töltve, azok mégsem látják a pdf- eket amik gépröl lettek rátéve a telefonra, csak amit netröl emailröl leszedek azt látja (legalább azt látja...)
2013. aug. 19. 01:15
8/10 anonim válasza:
akkor még gépen rakd át őket txt-be, ésúgy újra rakd át telóra. ígymár tuti sikerülnifog. mondjuk ezzel az abaj, hogy nekem csak a telefon memóriába engedi menteni. delehet, h én vagyok a béna.
9/10 petnehazi válasza:
Szia, a beépített pdf olvasó felhős, de az Acrobat Reader eléri a kártyádat is. Számomra amúgy is ez felel meg, a többinél a lapozás nem túl jó, ennél folytonosan lehet olvasni. Nem szuper, de jó.
10/10 anonim válasza:
lehet hogy későn írok, de a [link] oldalán az útmutatóban mindent megtalálsz, ha nincs kedved keresni, akkor röviden elmondom:
Van olyan alkalmazás a telefonodon, hogy one drive, na ebbe bejelentkezel a gépen és a pdf fájlt feltöltöd, majd megnyitod az alkalmazást a telefonodon, és megnyitos pdf olvasóval, vagy adobe readerrel, és mégcsak nem is kellett usb-s kábellel a géphez csatlakozni. Usb-s kábellel is meglehet ugyanezt csinálni, csak egy kicsit máshogyan, ha érdekel azt is elmondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!