Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha elmegyek egy vodafone-os...

Ha elmegyek egy vodafone-os boltba, akkor ott körülbelül mennyibe kerül egy vodafone-os sim kártya? és hogy van ez a 10órányi ingyen le beszélhetőség?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert van egy kártya független telefonom,és abba szeretnék venni egy vodafone-os sim kártyát,és nem tudom,hogy mennyibe kerül egy ilyen,és hogy hogy vannak ezek az akciók...
2009. okt. 28. 16:19
 1/3 anonim válasza:
100%
szerintem akció az nem a sim kártyára vonatkozik hanem a sim kártyás telefonra. szóval lehet hogy lehet venni külön csak kártyát de arra nemigen van ilyen akció..
2009. okt. 28. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet külön SIM-et venni, de nem hiszem, hogy akkor érvényes rá az akció. Amikor legutóbb jártam a yodánál akkor 3000 Ft-volt egy SIM.
2009. okt. 28. 18:38
 3/3 anonim válasza:
Szerintem is vagy 3000 kb vagy ingyen van , de az akció nem érvényes rá , am simán megteszi egy ismerős régi Simje is .
2010. szept. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!