Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S Advance-ről?
Pont most válaszoltam meg egy hasonló kérdést. Nem rossz telefon, összehasonlítva az iPhone 4S-sel, a Sony nyert. Tudom, nem ez érdekelt, csak leírtam. :P
1,7 GHz-es proci, 1 GB RAM, 1280 x 720 képernyőfelbontás, 8 megapixel, HD videófelvevés. Én szarabb tableten játszottam durvább játékot is, pl a Shadowgun, Dead Trigger és Need for Speed 2013.
És igen, sokkal jobb az Ace 2-nél.
#1 vagyok. Totál összekevertem a két telót! Én marha!! Ez Samsung, én meg Sony-ról pofázok.
De a Samsung Galaxy S Advance is jobb, mint a tabletem, amin játszottam a fent említett három játékot. Gyengébb játékhoz pláne megfelelő az S Advance.
Szia!
Itt van a legrészletesebb leírás a telefonról. Több oldal van, így ez ne kerülje el a figyelmed, hogy lapozgatni kell. :-)
Teszt képek a 4. oldalon vannak, nézd meg őket. Egyértelmű a válasz a kérdésedre, szuper képeket csinál.
Én nekem ilyen telefonom van, abszolút megérte a pénzt és összetehetem a két kezem, hogy szerencséset fogtam ki, nincs semmi baja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!