Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4S vagy galaxy note 2?

Iphone 4S vagy galaxy note 2?

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Note 2.
2013. aug. 15. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ezt a kettőt hogy sikerült összeraknod? Ha Note-ot nézegetsz, akkor nyilván fontos számodra a kijelző mérete (pontosabban a nagysága), válaszd azt.
2013. aug. 15. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy a francba sikerült a szőlőt a görögdinnyével összehasonlítani?
2013. aug. 15. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
A mérettől eltekintve, azt se lenne rossz ha tudnád, hogy iOS-t vagy Android-ot szeretnél használni, mert teljesen más élmény a kettő :) szerintem próbáld ki őket boltban, és az alapján dönts, mert most bombázhatunk olyanokkal, hogy melyik miért jobb, meg benchmark eredményeket de egy átlag felhasználót ez nem érdekel. Szerintem miután kipróbáltad őket már tudni fogod melyiket szeretnéd :)
2013. aug. 15. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
na jah, van egy érzésem, hogy itt van egy rakás felesleges pénz, amit nem tudni mire kéne költeni. mert hát két ennyire különböző telefon közül nehéz nehezen választani.
2013. aug. 15. 23:01
 6/7 A kérdező kommentje:
egy fityingem sincs :))),xD..
2013. aug. 15. 23:36
 7/7 walk w1th mee ***** válasza:

unalmasak ezek a kérdések már..

egy fityinged sincs?..a gépet is segélyből vettétek sztem

2013. aug. 17. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!