Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért feltétel a Telenornál,...

Miért feltétel a Telenornál, hogyha előfizus számot szeretnék akkor kell Útlevél/Jogsi/nevemre és a címemre szóló közüzemi számla?

Figyelt kérdés
Nekem egyik sincs így nem lehet előfizum? Munkám van. Miért nem munkaszerződést kérnek? Lakásom, ilyesmim nincs, autóm jogsim sincs, külföldre meg nem járok, szóval ilyen papírokra sincs szükségem, párom lakásában élek, minden a nevén van. Ha meg mást kérek meg rá, hogy én fizetem csak adja a nevét akkor meg nélküle nem válthatok tarifacsomagot, nem vehetek másik telefont, nem intézhetek semmit, mint pl részletes telefonszámla vagy egyebek... Páromat nem kérhetem, mert Ő nagyon elfoglalt, nem tudna jönni. Még a saját telóját sincs ideje elintézni. :S

2013. aug. 14. 12:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Röviden:

Ha nincs 2 arcképes igazolvány, akkor 1 igazolvány+közüzemi számla VAGY 1 igazolvány+saját névre szóló bankszámlakivonat.

Nekem elég volt a két igazolvány (személyi+jogsi).

Tapasztalataim szerint a legnormálisabb a Telenor. Bár más lehet épp a Vodafone-ról vagy a T-mobile-ról van ilyen véleménnyel. Személy szerint: soha többet T-mobile!

2013. aug. 14. 22:38
 12/23 anonim ***** válasza:

# 1

Indokold már meg, hogy a jogsihoz miért ne lenne közük!?

Ugyanis a jogosítvány az két igazolvány "feladatát" látja el. Jogosítvány+személyazonosító...

2013. aug. 18. 11:56
 13/23 A kérdező kommentje:
És, ha nekem egyik sincsen akkor nem lehet telefonszámom?
2013. aug. 19. 13:48
 14/23 anonim ***** válasza:

Vegyél kártyásat oda elég a személyi+lakcímkártya.

Aztán 1 hónap múlva áttérsz számlásra.(ha akarsz)

2013. aug. 19. 15:06
 15/23 anonim ***** válasza:
8%
Elég csak személyigazolvány, lakcímkártya, meg ha van, diákigazolvány! Jogsija sok embernek nincs, az autó nem függ össze a telefonnal. Az útlevéhez meg pláne semmi közük, elvégre itthon veszed a telefont, nem?
2013. aug. 19. 17:13
 16/23 anonim ***** válasza:
#12-es, hiába látja el 2 igazolvány szerepét, a jogsihoz akkor sincs semmi közük, csak a személyigazolványhoz meg lakcímkártyához! Áruld már el, hogy telefon vásárlása mióta függ autótól vagy motortól?!
2013. aug. 19. 17:16
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem értelmezitek a feltételeket? Már a túl oldalon bemásolták.

"Tehát: Vagy 2 fényképes igazolvány, VAGY 1 igazolvány és egy LAKCÍMRE szóló közüzemi számla!"

Ez a KEDVEZMÉNYES készülékekre történő előfizetésre vonatkozik.

Vagyis nem adja oda a cég a 170.000Ft-os készüléket egy

lopott vagy talált személyire. Biztosra szeretnének menni ezért kér még egy fényképes okmány.Ha nincs akkor lép életbe a bizonyos számla stb.bemutatása.

2013. aug. 19. 21:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Sokkal egyszerűbb az előfizu, mint állandóan boltokba járkálni feltöltögetni, meg figyelgetni, hogy na most mennyi van rajta. Postára meg alapból megy az ember, Anyunak is fel kell adni a számláit szóval sokkal egyszerűbb. Amúgy meg azért, h megbizonyosodjon róla, hogy én tényleg én vagyok, miért nem lehet bevezetni pl direkt ilyen célra egy olyat, hogy bemegyek a rendőrségre és ad egy igazolást, hogy én vagyok Gipsz Jakab és nem lopott a személyim. Amúgy simán lehet 10 fényképes igazolványt is hamisítani...
2013. aug. 20. 09:44
 19/23 anonim ***** válasza:

" Amúgy simán lehet 10 fényképes igazolványt is hamisítani..."

Persze.

2013. aug. 20. 11:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Akik nem értik hogy mi közük van a jogsihoz, útlevélhez:

Arcképes igazolvány (ami személyazonosság igazolására alkalmas):

-személyi

-diák

-útlevél

-jogsi

Senki sem íta hogy az autóhoz vagy motorhoz közük lenne...

Arcképes igazolványról van szó, a jogsi pedig az. Ezzel megoldják azt, amit a többi szolgáltató nem!

Ha ennyit nem értenek meg egyesek, akkor magukra vessenek!

2013. aug. 20. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!