Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál a legkedvezőbbe...

Melyik banknál a legkedvezőbbek a feltételek (számlavezetés, pénzvetél és utalás legminimálisabb összegű)?

Figyelt kérdés

2013. febr. 1. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Fizud vagy más érkezik rá min 120ezer/hó?

Mert akkor FHB-nál van olyan,hogy ha ráérkezik 120ezer/hó,akkor ingyen van a számlavezetés,kártyadij első évben ingyen,utána 1600/év,pénzlevét és utalán 0 Ft,tarnzakciós adó van 0,1% (sok banknál ez 0,2%)

2013. febr. 1. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Raiffeisenes vagyok már 5 éve, maximálisan elégedett. OTP-ről váltottam, ég és föld a kettő.
2013. febr. 1. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy melyik bank milyen számlacsomagja a legjobb Neked, nagymértékben függ, hogy érkezik-e bér a folyószámlára, ha érkezik, milyen nagyságú és az sem mindegy, mire szeretnéd használni a számlát?

Minden banknál van többféle számlacsomag, ami a fenti adatok alapján ajánl különböző választható lehetőségeket.

Nincs olyan, hogy "legkedvezőbb" feltétel, ami mindenkire egységesen érvényes. Pl annak teljesen más számlacsomag a kedvező, akinek nem érkezik munkabér a számlájára, mint annak, akinek magas összegű bér utalást írnak jóvá minden hónapban. Az utóbbit pl mindenhol kedvezményekkel kínálják, aki viszont csak alkalmanként szeretné használni a folyószámláját, neki más típusú számlacsomag az ajánlott.

Lényeges az életkor is, mert a fiataloknak egyedi engedményeket kínálnak a bankok, tehát minden adat, paraméter fontos, amikor számlacsomagot választasz.

2013. febr. 1. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Segitek ha megadsz adatokat,pár hete nyálaztam végig összes bank összes számlacsomagját,mert jan 1-es változatatással nagyon lehuzós lett a régi bankom.

amik kellenek: havi beérkező összeg, havonta hány alkalommal akarsz kp-t levenni,havonta hány utalást inditassz átlagosan,csoportos beszedés kell-e,neten akarsz utalni vagy bankfiókban (neten sokkal de sokkal olcsóbb, kell-e papir alapú számlakivonat vagy elég ha neten meg tudod nézni, kell-e sms értesités vagy elég ha neten meg tudod nézni,elektronikus vagy dombornyomott kártya kell (dombornyomott dráhga,külföldre sokat jároknak ajánlott igazán,nekünk egyszerű halandóknak jó a sima),és egy életkor is kell,van sok számlacsomag,ami 25 vagy 26 éves korig nagyon kedvező (pont most estem ki egy ilyenből a cibnél)

2013. febr. 1. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Gránit Bank.
2013. febr. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!