Milyen mobilt ajánlotok ebben az árkategóriában? ( 50-60 ezer )
Szeretnék venni egy új telót, de döntésképtelen vagyok. A kritérium az ár mellett,hogy ne legyen annyira lassú ha esetleg több minden van megnyitva. Samsungokkal elég rossz tapasztalataim vannak, Sony-t sose próbáltam. Nézegettem a Nokia Lumnia 620-as valakinek vannak személyes tapasztalatai erről? Néztem kritikákat, olvasgattam de sokan írták hogy az aksija elég silány mármint majdnem naponta kell tölteni, igaz ez ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
megfogja kapni,2016ig támogatva van a rendszer. ami megkülönbözteti a 620tól ,negativum terén, nincs benne led villanó, bár,hogy ez kinek kell kinek nem az változó mert az én 820am automatán alig használja a vakut, éjjel, lámpafénynél, vaku nélkül csinál olyan képet mint nappal kb.
a navigáció nem globális. tehát ha itt aktiválod az országban akkor csak itthon fog ingyen navigálni, ha más országba mész megvásárolhatod 15 euroért a globális navigációt,vagy másik kártyát raksz bele.nem is tudom mi pontosan még köztük a különbség, ja 620ban nicns fm rádió (és nem is lesz) kisebb a kijelzöje, nem is olyan dizájnos",az 520on karcálló üveg van,viszont a feketék nem olyan mélyek mint a 620on (nincs clearblack)620ban van NFC, 520ban nincs másodlagos kamera,viszont nagyobb az akksija is kicsivel..bocs hogy igy összevissza irtam öket de listában olvastam egy sorban. szóval ha néha fotózol,videózol,játszol,netezel,vagy bármit, az 520 is tökéletes,de igy összehasonlithatod, ami alapján irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!