Milyen mobilt ajánlotok ebben az árkategóriában? ( 50-60 ezer )
Szeretnék venni egy új telót, de döntésképtelen vagyok. A kritérium az ár mellett,hogy ne legyen annyira lassú ha esetleg több minden van megnyitva. Samsungokkal elég rossz tapasztalataim vannak, Sony-t sose próbáltam. Nézegettem a Nokia Lumnia 620-as valakinek vannak személyes tapasztalatai erről? Néztem kritikákat, olvasgattam de sokan írták hogy az aksija elég silány mármint majdnem naponta kell tölteni, igaz ez ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem Sony Xperia Go-m van.
Nagyon szeretem! Igazi Chuck Norris telefon...nagyjából mindent túlél és mellé gyors, megbízható stb stb... :)
Én is a Lumiát venném, az aksi miatt ne aggódj, minden okostelefont naponta kell tölteni (persze, ha nem nyomkorászod, akkor kibír 2-3 napot, csak akkor meg minek van?). Androidot ilyen árkategóriában szerintem nem érdemes venni, mert kegyetlenül belassulnak egy idő után.
A WP8 pedig úgy van megcsinálva, hogy gyengébb hardverű telefonon is rendesen fusson.
xperia L
a sok nokia fan-ra meg ne hallgass...
5-ös vagyok, nem vagyok Nokia fan. Fél éve vettem Xperia U-t, amit agyon dicsért mindenki. Nos, GB-vel állandóan lefagyott, ICS-el meg bűn lassú. Az 512 MB ramot pillanatok alatt felzabálja a rendszer, mert megnyitogat magától minden szart, amit az életben sem használok.
1 GB rammal már talán menne rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!