Nokia Lumia 920 vagy 820?
Tudom, a 920 a jobb, de nagyon sok rosszat olvastam róla, hoyg így fagy le mikor telefonálsz, stb....
MInd Árukeresőn olvastam, és tudom, lehet hoyg nagyot mondanak, vagy akik androidról váltanak nem jön be, de szerintetek ez igaz ?
A 920 4 csillagos, a 820 5.
Kicsit elbizonytalanodtam... :S
A fagyások csak a 8.0-ra voltak jellemzők, a „Portico” (GDR1) frissítés nagyrészt kijavította ezt a hibát.
Amúgy a 820 legnagyobb problémája, hogy csak 8 GB-os, aiből kb. 6 GB áll rendelkezésre. Ez nagy baj lehet a több nagyobb játékot is fel akarsz rá rakni, mivel azokat nem lehet SD-kártyára rakni.
egyébként én is majd 920-at fogok venni. :-)
az Optimus 7-em már lassan 3 éves modell.
(nekem 12/11 óta van meg, de használtan vettem, az előző tulaj meg valamikor '11 telén vette újonnan.)
hát nemtudom, ha az ár nem számit akkor 920.. ha igen, akkor azért tudni kell hogy mjuk t-s csomagba a 820 80.000 a 920 meg 115.000 szerintem ez tulárazott igy kicsikét, a különbség
-nagyobb felbontásu kijelzö ami 0,2 collal nagyobb
-pureview kamera képstabilizátorral
-unibody ház
már ha nem hagytam ki valamit,szerintem ekkora felárat nem ér a 920,de azért az mégis egy komolyabb telefon,bár betonra ne ejtsd..fagyásproblémát már megválaszolták, hát nemtudom ha nem számit a pénz vagy elenyészö akkor 920
Hát éna VIP Phonál venném, ott 92.:)
Szerintem az még reális.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!