Ismeri valaki kicsit komolyabban a Windows Phone rendszert? (többi lent)
Igen, használtam több évig is (habár az még csak a 7.8 volt). Stabilitásban, gyorsaságba köröket ver az androidra. Az alkalmazáskínálat megfelelő, minden nagyobb programot megtalálsz a remdszerre. WP8 óta már nagyobb játékok is megjelentek, de közel sincs annyi mint droidra.
Ha WP8ban gondolkodsz akkor mindenképp Lumia a Nokia támogatása miatt (ingyen navigáció pl). Az 520as ár/érték arány bajnok az alacsonyabb árkategóriában.
Kimondottan stabil. Most még van egy-két játék ami hiányzik, és alternatíva sincs rá, de egyre kevesebb az ilyen. Az Xbox Live egy nagy plusz a játszás szempontjából.
Szerintem ha nem fontos neked az ingyen navigáció, és el tudod viselni, hogy néhány játékot később kapsz meg* akkor nyugodtan vehetsz HTC-t, Huawei-t vagy akár Samsungot.
*van pár játék, amik eleinte Lumia-exkluzívak, de előbb-utóbb mindegyik elérhetővé válik a többi telefonra is.
Előző: Nekem van WP-s és (mostmár) Android-os telóm is és bátran kijelenthetem: Nem olyan vészes az appkínálata a WP-nek.
Van 1-2 dolog ami hiányzik, főleg játékok
A saját alkalmazásaim alapján ezek hiányoznak WP-n:
Bejeweled Blitz
Doodle Jump
Firefox
Galaxy on Fire
Jetpack Joyride (csak WP8-ra van)
Minion Rush
Mr. Number (később rendzserszinten lesz a WP-ben)
Mutant Roadkill
Pou
Real RAcing 3 (bár van 2)
Six Guns (elvileg úton a WP-s verzió)
Speedx 3D (van alternatíva)
Steam
Temple Run (WP8-ra van csak és nincs 2. rész)
Turbo
Ha a játékokat nem nézzük, akkor ez 3 alkalmazást jelent.
Tehát egyáltalán nem igaz az, hogy „Sokkal de sokkal kevesebb alkalmazás van rá mint az androidra.” - mert ez egyszerűen túlzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!