Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a haier...

Szopomokus kérdése:

Mi a véleményetek a haier w910 smartphone jobban megéri mint egy xperia l?

Figyelt kérdés
ne az árat nézzétek ?

2013. aug. 9. 23:14
 1/3 anonim válasza:

Az Xperia L kb kétszer annyiba van itthon, mint egy külföldről rendelt w910.

Én tuti w910-et fogok rendelni, pláne hogy van már portolt JB is rá és 30ezer alatt megkapom.

2013. aug. 12. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha van 30 ezred, amit ki akarsz dobni, inkább add oda egy csövesnek.

Az elmúlt 10 évben egy olyan telefon nem járt nálam, amit idővel ne kellett volna valamivel szervizelni. Volt kinai droidom is, szerencsére tudtam hozzá rendelni másik hanszórót, amikor kihalt, és ki is tudtam cserélni én magam. Azért olcsóbb, mert nincs garanciája. Ha te ennyire bizol egy amúgy névtelen cégben, hát legyen

2013. aug. 14. 03:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Tényleg névtelen csak egy nagy műszaki cikk gyártó csak épp most kiadtak 1-2 telefont. Kínába is van garancia ott is megcsinálják igaz nem feltétlen 2 év hanem 6 hó de akkor is kb 2x ennyiért kapunk hasonló tudást ha meg elromlik javíthatatlanul 1 év alatt veszel megint 30e ért egy még jobb telefont mint a haier aztán jobban jársz mint egy 60 000 res szart használni ami 1 év után elavul.
2013. aug. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!