Melyik érné meg jobban szerintetek? IPhone 4 vagy Galxy S Advance?
Tehát: Az iPhone 4et megvehetném 40 ezer forintért baráti áron egy ismerősömtől. (makulátlan állapot másfél éve hsznált minden papírjával stb) az S Advance pedig a telenornál 19 a tmobile-nál 31 ezer forint a nekem megfelelő csomagban.
azért nem tudok dűlőre jutni mert mindkettőnek van előnye és hátránya is.
Eddig is iPhone-t használtam és az operációs rendszere miatt sokkal jobban is szeretem. Ellenben már a 4 kicsit elavult nem? Gondolom a legújabb játékok már nem futnának a 4-en, de ez engem nem érint mivel nem nagyon játszok a mostanin sem.
Melyik érné meg?
Oh igen! Csak ezért nem írtam tovább mert nem akartam regényt!
Szóval mielőtt kaptam volna az ajánlatot az iPhonenal kapcsolatban már gondoltam hogy veszek új telefont és a Galaxyt néztem ki. (most 3GSem van)
Tetszik a külseje is. Tetszik a 4"os kijelző ami azért nagyobb a mostaninál és a 4nel is. Én örülnek ha lenne vakum is a kamerához de ez ugye a 4ben is van.
Szóval arra van szükségem hogy viszonylag gyors legyen ne akadjon legyen nagy memória a sok zenének. Fényképezni szoktam vele sokat, alkalmazásokat meg csak Facebookot vibert instagramot meg egy két edző programot használok!
Én azt javaslom próbáld ki egyik boltban a GAlaxy S Advancet és vesd össze az iPhone-nal.
Én jelenleg iPhone 4-et használok, haverom Galaxy S Advancet, és iPhone 4-re fog váltani. Egymás mellé rakva kicsit gördülékenyebb is az iPhone 4.
A Galaxy S Advancenek nagyobb a kijelzője, az iPhone kijelzője kisebb, de szebbek a színek, főleg a fehér.
Ha neked a gyorsaság fontos, akkor inkább iOS-t választanék a helyedben, jobban optimalizált. Egy modern, normális szoftverrel szerelt androidos telefon már hozhatja ezt a szintet (pl Nexus 4), de GSA-ra egyik sem érvényes.
Kijelző érdekes kérdés. GSA-é nagyobb, ugyanakkor képpontsűrűség iPhone 4 mellett szól. Szebb rajzolatúak a képek, szövegek, minden. Viszont ha szereted az élénk színeket, GSA Super AMOLED-je jobban bejöhet neked.
Lehetne még oldalakat írni, a legegyszerűbb tényleg az lenne, ha elmennél, és megnéznéd legalább a GSA-t. Ha tetszik a kijelző, nem zavar az operációs rendszer sebessége, akkor vedd azt. Olcsóbban kijössz, ráadásul még lesz is rá garanciád, memóriát is tudod bővíteni (felkínált iPhone 4 háttértáráról nem írtál semmit sem).
Már megnéztem egy pár napja a Galaxyt egy T-Mobileos kiállítóteremben. Tetszik a mérete is meg az egész, azt leszámítva, hogy én kicsit ragaszkodok még az iOS-hez.
3 éve van meg a 3GS és nem igazán fagyott le meg ilyesmi, Androidról meg tudom hogy ezt gyakran csinálja.
Egyébként 8 gigás az iPhone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!