Hogyan tuningoljam a Samsung Galaxy Minim processzorját?
Az a helyzet, hogy szeretném tuningolni a telefonom processzorját!
Samsung Galaxy Mini
Gyári 2.3.6 rom (android)
600 Mhz processzor
ROOTOLVA VAN!
Ennek a prociját szeretném fentebb húzni, nem tudom, olyan 700-800 Mhz-re gondoltam!
Ha valaki ír, akkor lépésekben, és áttekinthetően írja!
Én is tisztában vagyok vele, hogy a Mini nem olyan jó, de tényleg napi szinten használom, mert van wifi routerem itthon, és hát így ingyen net, és minden nap tölteni kell, volt olyan hogy fép napot nem bírt, és még megy, pedig mindent csinálok rajta
-net (gyakorikerdesek, trollfész, hírek, időjárás
-facebook, youtube, zene, twitter, egy csomó alkalmazás van rajta, meg fogok bele venni micro sd-t, játékok, képek, szal nagyon kenem neki, várhatólag ballagásomra akarok egy Samsung Galaxy S4 félét, persze akkor már lehet más lesz a menő, majd azt veszem.
Meg tudjátok, nekem is rosszul esnek ezek.
AMÚGY MEG CSAK TUDJAD B*ZI HOGY MOST IS A MINIRŐL NYOMOM A GYAKORKÉRDÉSEKET!
Tetszik vagy sem, a Mini processzora egy elavult ARMv6-os darab. Ha mondjuk felhúznád 800 MHz-ra, akkor az egyetlen dolog, amit észrevennél használat közben, hogy mennyivel gyorsabban merül az akkuja.
Tehát vagy használod ezt, vagy veszel másik telefont.
(Én személy szerint a Lumia 520-at ajánlom, mert nem túl drága, viszont nem egy ipari hulladék, hanem egy teljesértékű okostelefon.)
Na akkor, hogy tudd, mi a helyzet. 22 éves vagyok, 3 nyelvvizsgával, pénzügyi diplomával, és külföldön dolgozom. Két hónapja vettem a HTC One-omat, amit azonnal cserélek, ha kijön a snapdragon 800-zal szerelt változata. Hogy miért? Mert nem apuci-anyuci adja rá a pénzt, hanem a munkáltatóm, fizetés jeligével.
Van wifi routered otthon? Öcsém, király vagy. De tényleg. Le a kalappal előtted. Én az elsőt 10 éve vettem.
Én elhiszem, hogy megy rajta fészbuk, jutub, meg egyéb baromságok, de kérlek, az isten áldjon már meg, fogd már fel, hogy egy elavult szardarabról beszélünk, hombre! Olvass utána akárhol akármilyen tesztnek, a galaxy mini már akkor fos volt, amikor kiadták!
De ha ennyire korlátolt vagy, akkor hagyjuk. Meg se próbáld felfogni, amit irok. Az összes ismerősöm telefonját én szereltem, ha valami bajuk volt, és a minivel állandóan az őrületbe kergettek. Ők se hitték el, hogy egy fosdarab, ami akkor se lesz gyorsabb, ha ostorral csapkodják.. hát hajrá. Tuningold, aztán majd hazavágod a procit túl nagy feszültséggel.
Én elhiszem hogy magyarul szar, de én simán el vagyok vele, nekem jó
Amúgy én is simán lecserélném szivem szerint mondjuk egy S4-re, de te meg azt értsd meg, hogy nekem több évig is tarthat összekaparni ennyi pénzt, és akkor is ez a mini marad, ha megzavarodok, mert egyszerűen most lehetetlen hogy új telefonom legyen, azért gondoltam, hogy kicsit elviselhetőbbé teszem erre a "több évre", fejlesztgetem, jobb rom, proci, új sd kártya.
Te meg ezt értsd meg!
öcsi, ülj le, egyes. 100 gb belső memóriád, és 50 gb SD-d sosem lesz. A flash memóriák tárkapacitását mindig a kettes szám valamelyik hatványaként lehet megadni, azon kivül esélytelen, hogy egy Galaxy Mini beolvasson 4GB-nál nagyobb SD-kártyát (az már ugyanis microSDHC szabvány, amit az olvasóegység nem kezel rajta).
A processzor ARMv6 benne, azaz már akkor őskövület volt, amikor kiadták, de ne zavarjon. Legfrissebb android? Melyik verziószámú egész pontosan? Nem csak az androidra gondolok, hanem az alatta futó kernelre is. Feldobhatnál egy screenshot-ot.
Még mindig tartom, hogy a mini egész életciklusa alatt szar volt, és ez sose fog változni.
ilyen helyesirással egy egyetemre se fognak felvenni, ne aggódj. A focicsapat már hihetőbb verzió, ott nem alapkövetelmény az intelligencia.
Én közgazdász vagyok. Nem leszek, és lehetnék, hanem vagyok. Itt külföldön eléggé jól megfizetik ahhoz, hogy akár naponta vehessek egy új S4-et, vagy iphone-t, de inkább másra költök. Viszont az irásod alapján olyan 12 éves lehetsz nagyjából (max 14), úgyhogy lassan ideje lenne aludni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!