Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tuningoljam a Samsung...

Hogyan tuningoljam a Samsung Galaxy Minim processzorját?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szeretném tuningolni a telefonom processzorját!

Samsung Galaxy Mini

Gyári 2.3.6 rom (android)

600 Mhz processzor

ROOTOLVA VAN!

Ennek a prociját szeretném fentebb húzni, nem tudom, olyan 700-800 Mhz-re gondoltam!

Ha valaki ír, akkor lépésekben, és áttekinthetően írja!

2013. aug. 9. 01:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Én is tisztában vagyok vele, hogy a Mini nem olyan jó, de tényleg napi szinten használom, mert van wifi routerem itthon, és hát így ingyen net, és minden nap tölteni kell, volt olyan hogy fép napot nem bírt, és még megy, pedig mindent csinálok rajta

-net (gyakorikerdesek, trollfész, hírek, időjárás

-facebook, youtube, zene, twitter, egy csomó alkalmazás van rajta, meg fogok bele venni micro sd-t, játékok, képek, szal nagyon kenem neki, várhatólag ballagásomra akarok egy Samsung Galaxy S4 félét, persze akkor már lehet más lesz a menő, majd azt veszem.

Meg tudjátok, nekem is rosszul esnek ezek.

AMÚGY MEG CSAK TUDJAD B*ZI HOGY MOST IS A MINIRŐL NYOMOM A GYAKORKÉRDÉSEKET!

2013. aug. 9. 03:23
 12/21 b95 ***** válasza:

Tetszik vagy sem, a Mini processzora egy elavult ARMv6-os darab. Ha mondjuk felhúznád 800 MHz-ra, akkor az egyetlen dolog, amit észrevennél használat közben, hogy mennyivel gyorsabban merül az akkuja.

Tehát vagy használod ezt, vagy veszel másik telefont.

(Én személy szerint a Lumia 520-at ajánlom, mert nem túl drága, viszont nem egy ipari hulladék, hanem egy teljesértékű okostelefon.)

2013. aug. 9. 07:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csak a processzorját tuningold hanem az egész telefont.Tegyél rá másik romot is.Egész jó kis telót lehet így kihozni belőle.A processzorát pedig 832Mhz húzd fel.(Vagy ha engedi akkor tovább is,csak arra vigyázz hogy ne váljon instabillá)Nézz szét az XDA-n ott mindent megtalálsz.
2013. aug. 9. 08:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Na akkor, hogy tudd, mi a helyzet. 22 éves vagyok, 3 nyelvvizsgával, pénzügyi diplomával, és külföldön dolgozom. Két hónapja vettem a HTC One-omat, amit azonnal cserélek, ha kijön a snapdragon 800-zal szerelt változata. Hogy miért? Mert nem apuci-anyuci adja rá a pénzt, hanem a munkáltatóm, fizetés jeligével.

Van wifi routered otthon? Öcsém, király vagy. De tényleg. Le a kalappal előtted. Én az elsőt 10 éve vettem.

Én elhiszem, hogy megy rajta fészbuk, jutub, meg egyéb baromságok, de kérlek, az isten áldjon már meg, fogd már fel, hogy egy elavult szardarabról beszélünk, hombre! Olvass utána akárhol akármilyen tesztnek, a galaxy mini már akkor fos volt, amikor kiadták!

De ha ennyire korlátolt vagy, akkor hagyjuk. Meg se próbáld felfogni, amit irok. Az összes ismerősöm telefonját én szereltem, ha valami bajuk volt, és a minivel állandóan az őrületbe kergettek. Ők se hitték el, hogy egy fosdarab, ami akkor se lesz gyorsabb, ha ostorral csapkodják.. hát hajrá. Tuningold, aztán majd hazavágod a procit túl nagy feszültséggel.

2013. aug. 9. 12:49
 15/21 A kérdező kommentje:

Én elhiszem hogy magyarul szar, de én simán el vagyok vele, nekem jó

Amúgy én is simán lecserélném szivem szerint mondjuk egy S4-re, de te meg azt értsd meg, hogy nekem több évig is tarthat összekaparni ennyi pénzt, és akkor is ez a mini marad, ha megzavarodok, mert egyszerűen most lehetetlen hogy új telefonom legyen, azért gondoltam, hogy kicsit elviselhetőbbé teszem erre a "több évre", fejlesztgetem, jobb rom, proci, új sd kártya.

Te meg ezt értsd meg!

2013. aug. 9. 13:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Próbűlkozhatsz. Vagy szétcseszed, vagy nem, ha még az utóbbi is, akkor se lesz sok eredménye, csak melegszik és gyorsabban merül majd.
2013. aug. 9. 21:33
 17/21 anonim ***** válasza:
21%
hat halod te mekora egy felvagos kis csicska vagy a smasung galxy mini sose volt szar es meg most se szar amer vanak jobbak nem jelenti hogy szar egyepkent is az ujak alapja a mini es nagyon kilehet fulozni a telot tehat ennekem ahogy megcsinaltak az fasza 100 gb belso tarhely meg meg van egy 50 gb os sd kartyam hoza ugyhoft nem szar egyaltalan nekem mar reg kilet volna sutve ha nem szakarto csinalta volna mert nekem a procim 10 szer jobb mint amenyi a tied most az androidom meg az a legujabb egyepkeny meg mikor fejezitek mar be eszt az iphone meg az s4 hogy milyen fasza meg ijesmi meg mondom en hogy mik az iphone az egy draga szar semit nem tud jobban mint egy kispecizett samsung az s4 be meg az a jo hogy full hd de az egesz telo egy nagy szar pont mint az iphone es hogy meglet specizve a samsung galaxy minim vanak jatekok amik else indulnak az iphoneon meg az s4 en vagy akar hanyas s mindegy a lenyeg hogy egy szakertovel kel megcsinalni es akkor jobb lesz mint egy s4 vagy iphone anyi hogy vagany az s4 alapkepei meg a mapp es file kinezetei meg ugyen ez van az iphone al is mar mindent lelehet tolteni anyi hogy a kulseje lesz az eredeti de a menu a filek meg a mappok olyanok lesznek amilyet ti letoltotok ugyhogy legyszi hulyegyerek ne becsmereld a galaxy minit mert sok ujj telot ott hagy ami galaxy mit tudom en milyen
2013. aug. 9. 23:51
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
szerelheted ahogy akarod meg gondohatsz rola amit akarsza mit en irtam az tenyleg igaz es a gyari verzio lehet hogy szar de miutan persze szakemberel megcsinaltatam szaszor gyorsabb es mind igaz amit irtam na nagy dolog nekem is vanak diplomaim es egyepkent ugyved vagyok vagyis csak leszek ha akarok mert most egy kiraly focicsapatnal jatszok ahol akkora afizum hogy minden honappba nemtudom hanydarab iphonet meg s4 vehetnek es nem az anyucsi meg apucsi pezebol hanem asajatombol pont mint te egyepkent is csak te tartod xsarnak nekem jo ez is meg ugyis nem egy telom van hanem harom ugyhogy mindegy es mindegyiket mashol hasznalom
2013. aug. 9. 23:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

öcsi, ülj le, egyes. 100 gb belső memóriád, és 50 gb SD-d sosem lesz. A flash memóriák tárkapacitását mindig a kettes szám valamelyik hatványaként lehet megadni, azon kivül esélytelen, hogy egy Galaxy Mini beolvasson 4GB-nál nagyobb SD-kártyát (az már ugyanis microSDHC szabvány, amit az olvasóegység nem kezel rajta).

A processzor ARMv6 benne, azaz már akkor őskövület volt, amikor kiadták, de ne zavarjon. Legfrissebb android? Melyik verziószámú egész pontosan? Nem csak az androidra gondolok, hanem az alatta futó kernelre is. Feldobhatnál egy screenshot-ot.

Még mindig tartom, hogy a mini egész életciklusa alatt szar volt, és ez sose fog változni.

2013. aug. 10. 00:00
 20/21 anonim ***** válasza:

ilyen helyesirással egy egyetemre se fognak felvenni, ne aggódj. A focicsapat már hihetőbb verzió, ott nem alapkövetelmény az intelligencia.

Én közgazdász vagyok. Nem leszek, és lehetnék, hanem vagyok. Itt külföldön eléggé jól megfizetik ahhoz, hogy akár naponta vehessek egy új S4-et, vagy iphone-t, de inkább másra költök. Viszont az irásod alapján olyan 12 éves lehetsz nagyjából (max 14), úgyhogy lassan ideje lenne aludni, nem?

2013. aug. 10. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!