Hogyan tuningoljam a Samsung Galaxy Minim processzorját?
Az a helyzet, hogy szeretném tuningolni a telefonom processzorját!
Samsung Galaxy Mini
Gyári 2.3.6 rom (android)
600 Mhz processzor
ROOTOLVA VAN!
Ennek a prociját szeretném fentebb húzni, nem tudom, olyan 700-800 Mhz-re gondoltam!
Ha valaki ír, akkor lépésekben, és áttekinthetően írja!
De hülye vagy XD
khmm, de most viccen kívül, nincs más telóm, nincs pénzem S4 félére, tudom, hogy régi modell, de másra kell most, és később az a kevés pénzem is, és gondoltam, ha már így alakult, akkor kicsit meghosszabbíthatnám a használhatóságát, hogy jobban kihúzza a maradék idejét!
Értelmes válaszokat!
Meg amúgysem dobnám ki, mert szüleimtől kaptam 2011 karácsonyára, amikor még menő volt!
Most 14 vagyok, akkor 12 voltam!
Meg előfizetésbe hozták ki 10.000-be havidíj nélkül!
GONDOLJ MÁR BELE, 10.000 FT-ÉRT 2 ÉVE, AMIKOR MÉG MENŐ VOLT, ÍGY MEGÉRTE
Meg amúgysem ez volt a kérdés.
Majdnem 2 éve vették nekem, amikor még 30.000 Ft volt, és 10.000-be hoztuk ki AKKOR! Hagyjatok már ezzel, a kérdéssel foglalkozzatok már
1. A galaxy mini sose volt menő
2. Most tényleg arra akarsz felvágni, hogy 10 ezerért vették a szüleid?
Akkor leirom úgy, hogy biztos felfogd: a galaxy mini egy f*s. Mindig is az volt. Sőt, bármit is csinálsz vele, az is marad. Már akkor elavult konstrukció volt, amikor kiadták. A tuningnak kétféle eredménye lehet:
1.) sikerül megemelned a processzor órajelét biztonságosan, és nem 3 másodperces fagyásokat fog produkálni, hanem 2,8 másodperceseked
2.) addig emelgeted az órajelet, ameddig meg nem sütöd.
7. válaszoló
1, 2 éve kifogástalanul működik, netezek rajta, youtube, face, play áruház, minden nap töltve van, sose hagyom pihenni
2, Tudod van pénzünk, de nekem nem úgy van, hogy a kezembe tolják az Iphone5-öt, meg a Samsung Galaxy S4-eket.
3, Biztos valami nagyképű, elkényeztetett családból származhatsz, aki kitátja a száját, és kapja az Iphone-onokat, bújjál már el te csicska nagyravágyó fosdarab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!