Mi a legjobb angol-magyar szótár androidra?
majd megnézem,h lehet-e. :)
Úgy értem, hogy angol-magyarról, magyar-angolra változtatni a nyelvet. :)
Amúgy nem készülök felsőfokúra, csak középfokúra. De idegesítő, hogy a legtöbb szótárban nem található meg nagyon sok szó. Szóval ezért keresek olyat ,amibe hogyha beírok valamit, akkor jó esetben ki is hozza a magyar megfelelőjét.
És nincs mindig internet elérésem, enélkül meg nem tudom használni a google translatort. (ami mellesleg nem a legjobb fordító/szótár)
aki az igazit mondja
Gratulálok általánosító bajnok. Jól általánosítottál a sok baromságból.
Mint a free sms. Az SMS nem ingyenes csak túl hülye vagy ahhoz, hogy felfogd a program működését. Ahogy már írtam az SMS szűrésre vonatkozik és nem az SMS küldésre. De úgy látszik te tényleg ennyire fogalmatlanul hülye vagy.
ma 14:27
Persze én vagyok a rosszindulatú, amikor te kötöttél bele a válaszomba te gyökér.
És még nekem nincs logikám te sötét. A kérdés még mindig az volt, hogy melyik a legjobb? Képes vagy ezt felfogni, te nagyon szerencsétlen???
Én leírtam, hogy melyik a legjobb, erre te belekötöttél. no comment ennyire hülye vagy.
A százalékom meg azért alacsony, mert leálltam vitázni pár piramisjátékos hozzád hasonló hülyével. A zeekrewards piramisjáték volt én meg megmondtam előre csak a sok hozzád hasonló ezt nem volt képes felfogni.
hát igazán nem kellett volna összevesznetek a kérdésemen. én mindkettőtök válaszát jónak tartottam.
szótár is meglett végül. :PP
de a kérdést hogyan tudod törölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!