Melyik a legjobb magyar mobilszolgáltató?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a három jelenlegi legnagyobbra.. Telenor, T-mobile, Vodafone. Idén jár le az előfizetésem/hűségem a T-mobilenál, és vagy ott szeretnék maradni, vagy átmenni egy másik szolgáltatóhoz. Melyik a legmegbízhatóbb, legolcsóbb, legjobb 3G lefedettséggel rendelkező? Köszi a választ.2013. márc. 11. 17:10
1/10 anonim válasza:
A legnagyobb 3G hálózata kétségen kívül a Vodafone-nak van: [link] De település nevet is írhatnál mert a Vodafone-nak lehet 91%-os lefedettsége ha te olyan helyen laksz ami abba a maradék 9%-ba tartozik. A Vodafone megbízhatónak is mondható. Az olcsóság viszonylagos. Elsősorban a telefonálási igényidtől függ.
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyobb városban élek, biztosan le van errefelé fedve, megnéztem a lefedettségi térképükön.
2013. márc. 11. 18:41
3/10 anonim válasza:
Akkor szerintem a Vodafone-t válaszd. Én már 5 éve előfizetőjük vagyok és eddig semmi problémám nem volt velük. Ráadásul még múlthéten utaztam fel Pestre Békéscsabáról vonattal és egész úton volt 3G hálózat. Egy másodpercre sem ment el. :)
4/10 anonim válasza:
Én a T-mobile-t utálom. Folyamatosan hívogat, amikor a fizetési határidő felé már csak közeledek is, úgy előtte egy héttel már b*szogat, amíg meg nem hallgatom a dumáját. Egyedül csak a viszonylagos olcsó telefonárak azok, amiatt még ott vagyok, meg a 0.facebook, de amúgy nagyon undok szolgáltató. Ja és a weblapjuk egy nagy hulladék. Ha van kedve bejön, ha nincs, akkor b*szik rá, mondhatom marha kellemes mobilrendelés közben huszadszorra is beírni az adatokat... Arról nem is beszélek, hogy kisebb városokban kb. olyan 8 négyzetméteres helységben van az internet, telefon, TV és tele van emberekkel, minimum 1 órás várakozási idő. Amikor utalásból fizetem a számlát, rendszerint késve könyvelik el, már több kellemetlenségem is adódott ebből. Tehát nekem elegem van a T-mobile-ból, csak nincs időm meg türelmem váltani és a telefonom is T-mobile SIM kártya függő.
5/10 A kérdező kommentje:
Már 4 éve vagyok a T-mobilenál, de eddig nekem nem volt problémám velük, csak a hívogatás...:D
2013. márc. 12. 13:05
6/10 anonim válasza:
Én feltöltőkártyás vagyok.
A Vodafonenál vagyok már vagy 9 éve, de lefedettségi problémám soha nem volt (mondjuk, más sem).
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2013. márc. 13. 19:21
8/10 anonim válasza:
T-Mobile. Már nagyon régóta ott vagyok, semmi panaszom nem volt eddig. Én azt ajánlom. Engem nem hívogatnak :)
9/10 anonim válasza:
Csak a T-Mobilt, a MOL Mobile-t, és a blue mobile-t tudom ajánlani!!! A TOPPON VANNAK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!