Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha letiltják a SIM karim...

Ha letiltják a SIM karim akkor a klikk szolgáltatás is elvész és nem kell érte fizetni?

Figyelt kérdés

lefogyott a pénz és már arra a simre nem tartok igenyt,akkor egy ido utn lejar..es akkor még kell majd a klikkert fizetnem vagy nem?

köszi! :)

2013. aug. 7. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem felfognak majd keresni a telenortól hogy mi legyen a szolgáltatásoddal amit fizetsz mellette. mert ha letiltják a simet akkor a szolgáltatás sem lesz elérhető de azért mégse fizessen az ember ha nem tudja kihasználni, vagy kérd meg őket hogy irányítsák át más számra vagy mondd le. Szerintem hívd fel az ingyenes számukat, ami nem tudom mi és kérdezzél rájuk.
2013. aug. 7. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:
mert még jött SMS hogy a szolgáltatás inaktiválva és ha töltök pénz ujra aktiv lesz..://
2013. aug. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!