Okos telefonra most csináltattam 3 hónap ingyen netet ami 100megabájt. Az mennyi? Többi lent.
nem értek az ilyenekhez, sose értettem, azt szeretném megkérdezni hogy
-mennyit tudok körülbelül netezni időben?
és ez
-havonta van 100 mb, vagy 3 hónapra?
valami "klikk" szolgáltatás ez.
telenoros
előre is köszönöm a válaszokat, remélem minél előbb válaszol valaki.
Ha droidod van--opera mini classic.
Nincs túlforgalmazás, csak max lassítás. Az elég pedig attól függ, mit csinálsz a neten.
Kedves kérdező!
Nos, ez úgy van, hogy te a Klikk szolgáltatást rendelted meg. E azt jelenti, hogy kapsz havonta 100 MB adatforgalmat, amit ha elhasználsz, akkor nincs túlforgalmazási díj, csak lecsökkentik a hálózati forgalom sebességét 32Kb/s-ra. Tehát lassulni fog, de túlforgalmazási díjat belföldön nem számolnak fel. Az első három hónapban ingyenes a szolgáltatás, utána 990 forint. A lemondásnál pedig levonnak egy hónapnyi összeget, tehát 990 forintot.
A 100MB arra elég, hogy intenzíven 4-5 napig Facebookozz vele, körülbelül, bár ez igencsak szubjektív.
Remélem, kicsit kitisztult a dolog így. :)
Légy áldott!
Nekem is Klikkem van már másodjára!
Nekem egyáltalán nem lassították utána,miután a 100mb elfogyott,na meg én facebook-ra használom naponta 2-3 órát vagyok fent és általában elég 1 hónapig a 100mb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!