Windows phone-ra olyan facebook alkalmazast ami jelez hanggal ha uzenetet kapok?
Figyelt kérdés
Koszonom elore is.2013. aug. 6. 17:20
11/15 anonim válasza:
Egyfajta Facebook applikáció van csak. :)
12/15 A kérdező kommentje:
ááááh. tépem a hajam.
hol találom meg azt?
2013. aug. 7. 21:45
13/15 anonim válasza:
z most komoly? XD Még nem telepítettél fel semmit a telefonodra? Mióta van okostelefonod? Nem tudom pontosan a nevét. Nekem androidos telefonom van. Ott play áruháznak hívják. Ott tudsz letölteni. [link]
14/15 A kérdező kommentje:
Pont azt kerdeztem, hogy a sok alkalmazas kozul melyik ilyen. Mrgertem en normalisan is nem kell lehulyezni.
2013. aug. 8. 11:39
15/15 anonim válasza:
Én nem hülyéztelek le! Tévedsz! Csak meglepődtem. Mindenki így kezdte, én is. Beírod azt hogy Facebook az áruházba és az első és valószínűleg az egyetlen ami létezik letöltöd és az előző válaszok alapján beállítod. Remélem ennyi segítség után kapok zöld pacsit/pontot. Ne haragudj! Nem volt szándékomban megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!