Windows phone-ra olyan facebook alkalmazast ami jelez hanggal ha uzenetet kapok?
Figyelt kérdés
Koszonom elore is.2013. aug. 6. 17:20
1/15 anonim válasza:
Nincs külön Facebook alkalmazás, ami hanggal jelez! :) Mind egyforma. Be kéne állítani!
2/15 A kérdező kommentje:
hol lehet beallitani?
2013. aug. 6. 20:04
3/15 anonim válasza:
Esküszöm, már vártam a kérdést. :) Van menü gomb az Iphoneon? Nyomd meg és ott lesz a beállításokban a notification. Ott tudod beállítani.
4/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, de egy Nokia lumia 610-ről van szó..
2013. aug. 6. 21:11
5/15 anonim válasza:
Jajj, de marha vagyok. :) Előtte Iphonet javítottam. Bocsi. Okostelefon az is. Ugyanúgy kell ezt is elvileg. A facebook beállításainál.
6/15 A kérdező kommentje:
Mem talalom. Talan fontos informacio hogy explorer van a telefonon es ugy facebookozok. Tehat nem apkalmazassal.
2013. aug. 7. 11:26
7/15 anonim válasza:
Aham! Itt van a kutya elásva. :) Így semmiképp sem lesz hang!
8/15 A kérdező kommentje:
o a francba. pedig nagyon kellene. na mindegy, azért koszonom
2013. aug. 7. 15:46
9/15 anonim válasza:
Miért nem töltöd le a Facebook applikációt? :)
10/15 A kérdező kommentje:
mert nem tudom hogy melyik működik úgy, hogy csipog, vagy rezeg vagy bármit csinál ha üzenetet kapok..?
2013. aug. 7. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!