Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile-os előfizetéseknél...

T-mobile-os előfizetéseknél hogy működik a havidíjazás?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogyha lebeszéli az ember az adott havidíjat, és akkor mi történik ?

Nem tud hívni, vagy a számlában azt hozzászámolják ?

2013. aug. 6. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Sokféle van ezekből. Lehet olyat is kérni hogy ha leketyeg a lebeszélhető összeg akkor többet már ne beszélhessen az ember, ha meg mégis akar akkor lehet rátölteni pénzt hasonlóan mint a feltöltőkártyásra de ennek részleteit nem vágom én sem.

Viszont ha olyan előfizetést választasz ami például havi 2 ezer forint és azt lebeszélheted egyből de akkor is kell fizetni ha csak a felét beszélted le. Viszont ha túl léped akkor annál többet kell fizetned érte, de ugyanúgy telefonálhatsz.

2013. aug. 6. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor több lesz a számlád.
2013. aug. 6. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Hozzászámolják.

A havidíj azt jelenti, hogy amennyiben nem beszélsz még annyit sem, azt az összeget akkor is ki kell fizetned. Persze beszélhetsz nyugodtan akár annak a 3x-osát is, majd a számlád összege is annyival több lesz! :)))

2013. aug. 6. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Természetesen hozzászámolják. Illetve ha teszemazt 20 SMS ingyenes, és te küldtél 25-t, de a beszélgetést nem használtad ki teljesen, akkor is kiszámlázzák azt a +5 SMS-t.

Amit #1 írt, azt általában kártyás csomagok között tartják számon a szolgáltatók ("újgenerációs kártyás" meg hasonló elnevezésekkel illetve).

2013. aug. 6. 17:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Online rendelésnél, hogy tudom azt jelezni hogy nekem olyan előfizetés kell hogy ne lehessen túllépni?
2013. aug. 6. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem, T-mobile-nál csak egy ilyen díjcsomag van, az EcoSurf:

[link]

2013. aug. 6. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ilyen díjcsomaggal lehet e venni részletre telefont.
2013. aug. 6. 22:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor egyetlen lehetőséged az marad, hogy számolod, hány percet használtál el. Előfizetéses csomagoknál nem szokás a limitálás, ez a kártyások jellemzője.
2013. aug. 6. 22:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Akkor nincs más!

Köszönöm!

2013. aug. 8. 07:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!