Miért csinálja ezt az okostelefonom? Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Most járt le róla az egy éves garancia múlt hónapban. Pár hete szépen lassan elkezdte kicsinálni a galériámban a képeket. Törött, hibás fájlt csinált belőlük, amit többet nem lehet megjeleníteni a számítógépen sem. Próbálkoztunk memória kártya kicserélésével. Aztán egyszer csak nem egy-két képpel csinálta ezt, hanem az egész galériámban az összes képből hibás fájlt csinált. Szoftverfrissítés, 3 memóriakártya ( mind a három különböző kártyával megcsinálta ezt a telefon ) gyári beállítások visszaállítása mindent kipróbáltam és továbbra is fent áll a probléma, már azonnal a fotó elkészülte után hibás fájl lesz belőle. Mit lehetne még tenni?2013. aug. 6. 13:44
1/6 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem Sony Xperia Mini ST15
2013. aug. 6. 13:45
2/6 anonim válasza:
Sajnos semmit! A képeidnek annyi, a teló javítása pedig garancia nélkül nem éri meg! Amennyi a javítás ára lenne, annyiért már új telót kapsz.
3/6 anonim válasza:
Megint én vagyok! Ez meglep, mert a Sony japán márka, így a lehető legtökéletesebb telót kéne, hogy csinálják!
4/6 anonim válasza:
Ja bocs! Jobban utánanéztem a telódnak és nem Sony, hanem SonyEricsson, ami viszont svéd! Óriási a különbség a két márka között, így nem meglepő! Vegyél inkább sima Sony-t, Samsungot, ezek sokkal jobbak, megbízhatóak!
Ja és kb. +5000-ért 2 év garanciát is kaphatsz bármelyik telóra!
5/6 anonim válasza:
na ezt a megközelítést se hallottam még...lehet meglep, de az, hogy a Sony Ericsson Sony lett, nem azzal jár, hogy az összes svéd szakembert kirúgták...ugyanazok csinálják az eszközöket, ugyanúgy android van rajta...csak a tulajdon került 100%-ban a Sony-hoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos most nem engedhetek meg magamnak egy új telefont, ezért próbáltam megoldást keresni a problémára, de akkor szerintetek sem lehet már megjavítani így házilag :( :( Hát nagyon bánom, mert nem is volt olcsó telefon, meg a szívemhez is nőtt :(
2013. aug. 6. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!