Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon felforrósodott az...

Nagyon felforrósodott az okostelefonom, mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Mostanában kicsit néha belassult szegény, de ezen kívül eddig semmi baja sem volt. Két hónapos a telefon. Ma este egyszercsak arra lettem figyelmes, amikor keresgéltem a táskámban, hogy tűzforró a telefonom. Sem wifi, sem az adatforgalom, sem más alkalmazás nem ment rajta. Kikapcsoltam egy időre, akkor hamar lehűlt, de nagyon ijesztő volt! Aggódnom kellene? Félek, nehogy egyszer felrobbanjon!

Előre is köszönöm a segítséget!

2013. aug. 2. 01:01
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Milyen telefonod van? Nem rég jelentkezett nálam is ez, azóta ugyanúgy megy ahogy azelött, semmi baja, nem tom mi lehet de ha még1x ilyet csinál elviszem egy szervízbe h nézzék meg.
2013. aug. 2. 01:47
 2/8 Trauboy ***** válasza:
Android? Nekem akkor forrósodik fel a telóm, ha töltőn van, és úgy nyomom! De akkor nagyon, és még alu háza is van! Amúgy nem lehet, hogy rásütött a nap? Meg az android az szeret forrósodni! ;)
2013. aug. 2. 02:07
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nyár van. Ilyenkor ne csodálkozz ezen.
2013. aug. 2. 04:17
 4/8 anonim ***** válasza:
háttérben sem futott semmi progi? valami pörgethette a procit
2013. aug. 2. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ment semmi háttérben futó app,, még a ramot is szoktam időnként tisztítani. kijelzője ki volt kapcsolva, nem volt töltőn se és benn volt a házban nem sütött rá a nap. Nyár van de még ha kinn van melegben a zsebemben persze hogy felmelegedik, de ami akkor volt, szó szerint tűzforró, ki is kapcsolt magától. Mikor kiszedtem az akkut még égette a kezem, eléggé megijedtem.
2013. aug. 2. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha a 40-50 C°-ot nem bírod, akkor nem valami jól bírod a forróságot. Csodálkozom, hogy a nyári napokat kibírod ilyenkor. Vagy haldoklik, vagy csinálj 1 gyári visszaállítást, és törli azokat az appokat, amik futottak a háttérben.

Amúgy vannak azok az emberek, akik mókolnak a telefonjukkal, pl. romolnak, és nem csinálnak meg 1 dolgot, akkor képes wakelock-ozni a telefon.

2013. aug. 2. 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Alcatel OT-995-öm van.

Megnéztem, de nem ment a háttérben semmilyen program sem. Egyszerűen csak felforrt, magától. Még a nap sem sütött rá, mert késő este történt.

Azóta megint megy rendesen, nem tudom, mi lehetett a baja. :S

2013. aug. 3. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:

A háttérben mindig fut valamilyen program, csak te nem veheted észre. Töltsd le a GSam battery appot, hátha..

Biztos ébreszti valami a telót, mert akkor forrósodik, valaminek kell, hogy ezt tegye, mert ha nem lenne, akkor nem tapasztalnál ilyet. Bár az én válaszom másik felére nem is reagáltál.

2013. aug. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!