Sony Ericsson W580i-véleményed?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 17:26
11/14 anonim válasza:
nekem kicsit több mint másfél éve van és jó, attól eltekintve h egy éves "korában" elkezdett magától becsíkozódni a képernyő, de garanciában javították 3 hét alatt.
12/14 anonim válasza:
Legjobb;) ilyenem van és k*rva jóó :P
13/14 okoska. válasza:
2 éve ezt használom, és még nem hagyott cserben. szerintem jó teló..
megbízható és rohadt jól szól rajta a zene. aki azt írta, hogy neki 2 nap után tönkrement, az vigyázzon rá jobban. nekem 2 éves használat után sincs semmi baja, egy kis festékkopáson kívül...Pedig jó nagyokat esett XDXD
14/14 anonim válasza:
2 év/ 1 év lol... Nekem ilyenem volt, és 4 évig megvolt és nem volt vele semmi különösebb bajom, kivéve h a gombok tönkremennek rajta, de nem az OK, mert nekem az összes gomb kettérepedt rajta csak az OK nem xD nekem a memory stickel sem volt semmi bajom... Modt, h 4 év után tönkrement, akarok venni újat (vagy SonyEricsson W995, v SonyE. Yari-t)
Mindenesetre csak ajánlani tudom, szinte hibátlan teló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!