Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson W580i-véleményed?

Sony Ericsson W580i-véleményed?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 17:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ilyenem van ! és abszolút nem tud sokat, főleg nem az árához képest. én is rá voltam pörögve, de mára megutáltam.
2009. okt. 25. 17:55
 2/14 anonim válasza:
nekem csak volt... :( fél év után ellopták, nagyon sajnálom, imádtam/imádom. csak ajánlani tudom
2009. okt. 25. 18:42
 3/14 anonim válasza:
régen volt sony ericsson-om de helyette, vettem egy nokiát sokkal jobb de a sony-val sincs semmibajom.
2009. okt. 25. 18:55
 4/14 anonim ***** válasza:

Ilyenem van!!ÉN megvagyok elégedve vele,jónak tartom!!

Imádom!!

2009. okt. 25. 19:13
 5/14 anonim válasza:
Nem éri meg. kb. 2 hónap után tönkrement az "okézó" billentyűje, a fülhallgató ugynacsak szétment....
2009. dec. 28. 00:32
 6/14 anonim válasza:
Ilyenem van.. de megbántam hogy ezt vettem.. nem éppen a legjobb ha van pénzed akkor jobbat vegyél!
2009. dec. 30. 15:39
 7/14 anonim válasza:

Ilyenem van és hát nem rossz teló mert pl. nem vettem bele memóriakártyát és 512 MB van benne alapból és már 400 kép meg kb 100 szám meg minden van rajta és még nem telt be egyszer sem..de az a baja szinte mindnek, h a memóriakártya elcsúszik benne és akkor nem engedi, h fényképezz, zenét hallgass meg a képek is elmennek.és nekem is ezt csinálta, mindig nyomtam bele de ha elengedtem, akkor már nem volt jó, kb 2 hónap után szóltam apumnak aki aztán ugy belenyomta, hogy ki se birom venni, de legalább működik..

de nem a legjobb teló..de végülis elmegy..most énis másikat kérek majd, mert nem anynira szeretem.. meg az is a baj, h már szinte mindenkinek ilyen van..

de amugy hülyeség az, hogy az OK gomb tönkre megy mert nekem már 1 éve megvan, és azzal semmi baj nem volt..meg nagycsomó ismimnek ilyen van, de mind a memóriakártyával bajlódik..de az OK go,b nem megy tönkre :)

remélem ez jó válasz volt :D

2010. febr. 14. 19:37
 8/14 anonim válasza:
ilyenem van és k*rvajóó és lehet tuningolni szval az enyém már nagyon állat :P
2010. márc. 18. 15:27
 9/14 anonim válasza:
akik azt írák hogy jó, mióta van nekik?hányéves?:P
2010. máj. 1. 17:13
 10/14 anonim válasza:
nekem másfél éve van és jó.
2010. máj. 6. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!