Hogyan tudnám tönkretenni a telefonom hogy ne működjön?
Neked nem jó.
2 lehetőséget látok.
Először tedd fel magadnak a kérdést: 18 évesen mennyire érzed magad felnőttnek?
1: Semennyire.---Ebben az esetben örülj neki, hogy egyáltalán a szüleid ajándékoztak neked egy ilyen telefont, hisz gyereknek még nem való a jobb.Bármennyire is jól álltok anyagilag, akkor sem azért güriznek a szüleid, hogy fölösleges cuccokra dobálják ki a pénzt az ablakon, csak mert neked nem tetszik.(De ki is próbálhatod, dolgozz annyit, hogy a jelenlegi telefonodat meg tudd venni újonan üzletben és ajándékozd oda valakinek, aki hamarosan közli veled,h ez égő, gagyi, másnak jobb van és neki vegyél már egy 50 ezreset, mert az sokkal "menőbb").
2:Felnőttnek érzed magad.---Akkor viselkedj is úgy.Egy felnőtt, ha valami kell neki megdolgozik érte és megszerzi magának, el lehet menni dolgozni vagy összeszedni a "fölösleges" cuccaidat és eladni, majd venni olyat amilyen már megfelel a kényes igényednek.Esetleg, ahgy korábban is írtam spórolj víz, villany, tisztálkodási szereken és kaján, majd amit azon spóroltál, h kevesebbet eszel, tévézel, netezel, fürdesz fogd meg és vegyél belőle új telefont!
Bocsi , de szerintem sem így kell hozzáállni a dolgokhoz , hogy tönkreteszed. Először is eladod a telefonod , mert minden forint érték... Próbálkozz főleg használt GSM-ekben leadni , amelyik többet ajánl , tedd fel jofogásra /apródra esetleg , de azt is csak akkor érdemes ha nincs rossz állapotban... Megnéztem a kommenteket , de könyörgöm 2013-ban nem divat már az előfizetéses telefon... Igenis kevés ember van aki megengedheti magának teljes áron. Én is le szerettem volna cserélni a telefonom és részletre kaptam is egy jót , és semmivel sem vagyok kevesebb , ráadásul ha netes megrendeléssel élsz szolgáltatónál olcsóbban kapsz készüléket. Ha már így állsz hozzá , hogy beáztatod , meg széttöröd az nem segít , sőt! A szülők sem hülyék úgyis tudják , hogy azért tetted tönkre mert már korábban a kérésedre nemet mondtak! És lehet még egy telefonod sem lesz mert nem vesznek ezért újat. Ha azt írtad , hogy elég jól kijösztök anyagilag , de azért egy 50-70 ezres telefon megfekszi a családi kassza gyomrát , mint szinte mindenhol , akkor az a havi 2000 már nem is hangzik vészesnek két évig és utána meg vehetsz ha akarsz egy újat... Remélem ezen elgondolkozol :)
17/F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!