Hogyan tudnám tönkretenni a telefonom hogy ne működjön?
Figyelt kérdés
SAMSUNG GALAXY MINI 2-ről van szó.Szeretnék egy új telót mert ez nem tetszik de csak akkor vesznek a szüleim ha tönkremegy..ez olyan gagyi.Kértem őket de nem megy a dolog.Help!!!!2013. aug. 2. 22:54
11/43 anonim válasza:
fogj 1 jó erős kötelet....dobd fel az első fára úgy h megtartson..majd akaszd fel magad...
én a szüleid helyében ló.faszt nem vennék még 1 régi 3310est se..majd megtanulnád értékelni a dolgaidat...kis köcs.ög csira
12/43 anonim válasza:
De Te nem vagy más cseszd meg! Én is kezdjek panaszkodni, hogy lecserélhetném az SL-em egy SP-re, de nem lehet, mert a barátnőmnek veszek telefont? A másik meg... Máshol az embereknek néha élelemre sincs pénzük, Te meg itt szórod a pénzt? Szállj már kicsit magadba, hogy nem mindig az van, ami saját szemszögből a legfontosabb. Másokra is kéne kicsit gondolni...
13/43 A kérdező kommentje:
NEM àllunk anyagilag olyan rosszul...Kb.50 ezres telòra gondoltam...ezt a mostanit szülinapomra kaptam...nem én vàlasztottam...xar és kész...
2013. aug. 2. 23:16
14/43 anonim válasza:
Az nem a te érdemed, hogy anyagilag hogy álltok, nem te gürizel azért a pénzért.Ajándékba kaptad és lefikázod?Majd ha neked kell megdolgozni érte akkor rájössz az értékére.A szüleid is mondhatnák, hogy "bazzeg más gyereke meg értelmes, eszébe se jut követelőzni és többet is segít otthon..."
15/43 anonim válasza:
Na ki vele. Hány éves vagy? Mert lehet, hogy neked még telefont se lenne szabad adni a korod alapján. (Jó, tudom, persze, Te is érettebb vagy a korosztályodnál, pont mint az összes többi veled egy idős.)
16/43 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
2013. aug. 2. 23:24
17/43 anonim válasza:
Írtál volna inkább 12-t.Egy ennyi idős gyereknél még van mentség az agyatlanságra....
18/43 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ki jár Iphonekkal? Ez Samsung telefon és nagyon nehéz tönkretenni.
19/43 anonim válasza:
Az igazi korodra vagyok kíváncsi, nem a sajátomra.
20/43 A kérdező kommentje:
Kurvàra nehéz tönkretenni..folyamatosan lefagy..no comment..xar volt és az is marad...
2013. aug. 2. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!