Ha USA-ból veszek telefont arra van vám?
Figyelt kérdés
Értékben 200$ körül lenne max.
De itt olvastam valami olyat hogy ha ráírják hogy "gift/ajándék" akkor nincs rá vám, ez igaz?
2013. aug. 2. 13:27
11/14 A kérdező kommentje:
mert ha még akkor is, akkor magyarsz*rország Sucks :D
2013. aug. 2. 15:56
12/14 anonim válasza:
Ajándékra is van áfa. Küldtek részletes táblázatot hogy mire mi rakódik.
Ha nem mutatsz hiteles számlát akkor meg megbecsülik.
13/14 A kérdező kommentje:
De ha most élne kint rokon aki karácsonyra küldene valamit, én mondjuk kérek egy telót, arra még nekem kell fizetni? meg ha úgy küldi a rokon milyen számlát mutassak ha ingyen kapom?
2013. aug. 2. 16:54
14/14 anonim válasza:
Mas orszagban is van vám és vagy áfa, semmi gond nincsen ezzel. A szállitási költségre nem rakják rá, az annyi amennyi. Küldesz nekik valami paypal confirmation emailt es szevasz. Ha maganszemely küldi akkor is erteknyilvanitassal küldi, vagy neked kell mondanod hogy mennyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!