Szerintetek jó hogyha veszek egy Akai Pha 5800 telefont? Én inkább Wifizésre fotózni (de azért annyira nem fotoznék) és játszani. Vélemény?
Figyelt kérdés
Amire használnám a telefont:Wifi.zenehalgatás,játszani és esetleg fotozni de azért nem annyira fotozni.Normalis valaszokat!2013. júl. 23. 19:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez egy kínai szemét, de a te dolgod, azt csinálz amit akarsz, ez csak az én véleményem.
2/5 anonim válasza:
Felejtsd el. Nem tudok egy nyomorult egyenest se húzni szabadkézzel, de én szebbet festek Neked mint amilyen képet csinál az a telefon. Mennyiért vennéd?
3/5 anonim válasza:
nem tudom hogy mennyibe kerül, de annál még a samsung galaxy mini is jobb, pedig az egy pocsék telefon!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Hát az Auchanban 40-ert!
2013. júl. 23. 21:10
5/5 anonim válasza:
Felejtsd el. 40-ért sokkal jobbat is kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!