Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Átlátjátok, hogy az előfizetés...

Átlátjátok, hogy az előfizetéses mobiltelefonoknál, a lebeszélhető havidíj, az mekkora népbutítás?

Figyelt kérdés

Akkor lenne a havidíj valóban lebeszélhető, (legyen mondjuk a havidíj 3000 ft) ha lenulláznák a telefonszámlámat, minden hónapban akkor, amikor eléri a 3000ft-ot!! Ennyi! Mert ez jelentené azt, hogy a havidíj lebeszélhető.

De mi történik valójában? Ezek a szemét mocskos aljas ge.c.ik annyira hülyének néznek minket, (mert egyébként azok is vagyunk), hogy azt mondják, a havidíj lebeszélhető, de fizesd ki mindig egy hónapra előre, és juppijéééé már meg is érkeztünk ahhoz a mobiltelefon-számlához, amely úgy néz ki, hogy: havidíj + forgalom, és nyoma sincsen benne semmiféle lebeszélt havidíjnak!!

de persze ez az átlag embert nem zavarja, örül, hogy minden hónapban lebeszélhet valamit, amit előre kifizet!!!!!!!! Az eszem megáll, ha néha belegondolok.

Komolyan mondom, hogyha a szélhámosságért Nobel díj járna, akkor ezeknek adnám! Mert ennyire egyszerű csavarral ennyi embert bepalizni, az azért nem semmi.

Vagy gondoljatok csak bele, hogy az előre kifizetett havidíj, milyen bődületes mennyiségű ingyen pénzhez juttatja mondjuk a T-mobilt. Tegyük fel, hogy a havidíj 2000 ft. Legyen mondjuk a T-mobilnak 2 millió havidíjas ügyfele Magyarországon. Akkor az azt jelenti, hogy minden hónapban, az előre kifizetett havidíjak miatt 4 milliárd forint érkezik a T-mobile számlájára!

Mondom, ez Nobel díjat érne, ha a szélhámosságot díjaznák Stockholmban!

Nekem ez már akkor feltűnt, amikor 6 évvel ezelőtt, megvettem az első élőfizetésemet a Vodafonnál. azóta nem hagy nyugodni a dolog, ha néha-néha eszembe jut. Úgy reklámozták a tv-ben, és a szórólapokon is, hogy a havidíj lebeszélhető, ezért bementem, gondoltam előfizetéses leszek. Majdnem lefordultam a székről, amikor az ügyintéző felvilágosított, hogy lebeszélhető, de egy hónapra előre ki kell fizetni. Másnak ez nem volt furcsa?

2013. aug. 2. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne veregődjél h*lyegyerek (ennyit a modorról, amúgy nyasgem). Képzeld el, minden számla úgy néz ki, ahogy a kis móricka agyaddalelképzelted. Feltaláltad a csőbe a lukat.

Sőt, sokkal részletesebb, mert részletesen feltüntetik hány darab hívás ment összesen hány óra hány perc időtartamban hálózaton belülre, hány más mobilhálózatba (külön külön a két konkurens szolgáltató felé ), és hány vezetékes hálózatba (szintén szétbontva tékomra, invitelre, UPC-re, kitudjamégmire)

Az sms-ek ugyanígy részletezve.

És igen, ha 5000 a havidíj, akkor ha az összes sms, hívás, miegymás nem haladja meg az 5000 forintot, akkor nem kell többet fizetni. Ha a hívások, sms-ek 5100 forintba kerültek, akkor csak 5100-at kell fizetni. Ha nem lenne lebeszélhető a havidíj, 10100-at kéne.

Értem én hogy próbálsz kihátrálni egy már eleve vert helyzetből, és próbálod adni itt a nagy arcot, hogy vegyünk vissza, blablabla....

Nem fog sikerülni.

Például azért nem, mert csökkent értelmi képesságű agyberendezésed még most sem képes megszabadulni attól a fixa idától, hogy a havidíjat előre kell fizetni.

Nem előre, hanem utólag.

Mielőtt hőbörögsz: kuss van, utólag kell fizetni és pont. Ülj le pistike, egyes.

Nem azért oltogatlak itt, mert meg akarlak győzni... arról már letettem, és értelmetlenséged okán amúgy is alkalmatlan vagy rá.

Pusztán szórakoztat az ostobaságnak, szorgalomnak és erőszakosságnak ez a fajta együttállása, amit ritkán lehet látni.

Párszor már elsütöttem ezt a szakállas viccet, de most megint kikivánkozik belőlem: sportszerűtlen dolog fegyvertelen emberrel szellemi párbajt vívni.

Sportszerűtlen vagyok, elismerem.

Köszönöm hogy szereztél pár derűs percet.

Ha már kicsit kevésbé fog habzani a szád, majd kerítek valami gumicsontot amin elrágódhatsz, értelmetlen és hosszú okfejtésekbe bonyolódva.

2013. aug. 9. 00:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon durva, ahogy sértegetsz. A hozzászólásod több mint a fele csak a sértegetés.

Most mit válaszoljak erre? Menjek bele egy olyan játékba, hogy ki tud alpáribb módon egyre mélyebbre süllyedni, és a végén az nyer majd, aki jobban lealázza a másikat? Meghagyon neked ezt a játékot!

Mellesleg, hogyha ennyire feldühítettelek, találkozni nem akarsz, hogy jól leboxoljál? Az utcán ezek a sértegetések, már egy pofont érnének, na nem nekem, mert én sosem beszélek így senkivel, valószínűleg egy újgazdag elkényeztetett fiúka lehetsz, aki azt hiszi, hogy neki mindent szabad.

Ki akarok hátrálni, de ez nekem nem fog sikerülni? Azt ne te döntsd már el, ha akarom, kitörlöm a kérdést, aztán mehetsz strasbourgba a jogaiddal.

A témához pedig annyit, hogy:

1. nekem ne magyarázd meg, hogy hogyan néz ki egy telefonszámla!

2. A havidíjat előre fizeted, amiről továbbra is azt gondolom, hogy a legzseniálisabb ötlet a pénzbeszedésre. Előre, és nem utólag! Ezért kell egyet befizetned már a szerződéskötés alkalmával, vagy ha mégsem, akkor az első számla dupla havidíjat fog tartalmazni!

3. van egy mondat a hozzászólásodban, ami valóban arról árulkodik, hogy te semmit nem tudsz erről a témáról:

"És igen, ha 5000 a havidíj, akkor ha az összes sms, hívás, miegymás nem haladja meg az 5000 forintot, akkor nem kell többet fizetni."

Ha így gondolod, akkor miért ba.szo.gatsz?

de kell, Mert ha 5000 a havidíj, akkor 5000-ről indul a telefonszámlád! az összes sms, hívás, miegymás - ahogy te mondanád - az pedig hozzáadódik az 5000 forinthoz!

2013. aug. 10. 22:07
 13/16 anonim ***** válasza:

"

de kell, Mert ha 5000 a havidíj, akkor 5000-ről indul a telefonszámlád! az összes sms, hívás, miegymás - ahogy te mondanád - az pedig hozzáadódik az 5000 forinthoz!"

Volt neked valaha előfizetéses számlád? Vagy valami különleges szolgáltatónál dekkolsz?

Csak tudnám, nekem miért nem ADJÁK hozzá?

Nem is árulom el, melyik szolgáltatónál vagyok.:))

2013. aug. 10. 22:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Délután beszkennelek egy telefonszámlåt, és feltöltöm
2013. aug. 11. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha 12000 a számla végösszege akkor az azt jelenti 100%-ban lebeszélhető havidíjnál, hogy a 12000-ben benne van a havidíj is...

Saját példa:

1. eset:

2500 a havidíjam, ami 100%-ban lebeszélhető/le SMS-ezhető. 20 Ft-os percdíj/SMS-díj.

Beszélek 100 percet--> 2000 Ft

Elküldök 50 SMS-t--> 1000 Ft

E kettő összeadva: 3000 Ft

A számla végösszege: 3000 Ft, mivel a havidíjamat 100%-ban felhasználhatom...

2.eset:

2500 a havidíjam, ami 100%-ban lebeszélhető/le SMS-ezhető. 20 Ft-os percdíj/SMS-díj.

Nem csinálok semmi mást.

A számla végösszege: 2500 Ft, mivel NEM TELEFONÁLTAM a havidíj (2500 Ft) értékben.

3.eset:

2500 a havidíjam, ami nem lebeszélhető/le SMS-ezhető.

20 Ft-os percdíj/SMS-díj.

50 SMS--> 1000 Ft

A számla végösszege: 5500 Ft mivel a havidíj nem lebeszélhető.

Ja és a szerződéskötésnél az első havidíjat ha befizetted, akkor ott személyesen mondják neked, hogy a következő hónapban nem kapsz csekket...

Tehát amit állítasz az úgy baromság ahogy van!

Ennél egyszerűbben nem lehet leírni...

Ha ennyire nem értesz hozzá akkor minek kell azt leszólni, aki normálisan hozzászól???

2013. aug. 13. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
na, hol a számla?
2013. aug. 13. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!