Iphone 4S vagy Iphone 5? Melyik a jobb?
Sosem vennék Apple terméket. Családomban többeknek van, de a felvágáson kívül egyik készülék sem tud többet, mint az enyém (samsung)
+ engem nagyon zavar az apple gyártási-eladási technikája, a gyárakban levő rabszolgaság, és a kétszinűsége (a pénzemért még gyűjti is és rólam a cuccot, és nem biztosítja a titkosságát, ld. cloud)
1. válaszoló, ha hülye vagy akkor szenvedj csak...
Kérdező: nekem iphone 4S-em van de használtam 5-öt is! Ha most vennék iphone-t akkor az 5öt vennék a nagyobb képernyő miatt!
Aki meg androidot vesz az meg is érdemli, 1,5 éves az iphone-om de 1szer nem fagyott le, egy androidos fosról mikor mondhatod el ezt...
2. + 1
1. Jó hulye vagy ha azt hiszed hogy a Szarszung nem gyűjt rolad adatoakt.
Nekem volt Iphone-om és azt mondom hogy soha többet!
Én nem tudok irigy lenni egy Iphone tulajra sem, tapasztalataim alapján az összes Iphone tulaj valamilyen módon felvágott vele, hogy milyen csilli-villi telefonja van... Bár a tepsi Samsungosok is ugyanezt csinálják. Mindenki arra vág fel, amije épp van. Sajnos volt mindkettő, Samsung is, Iphone is, de soha többet belőlük!
Kérdésre: egyértelmű, hogy az 5 a jobb...
de mi volt vele a gond 5. ? én 3 éve használok iPhone-t soha semmi gond nem volt vele , max 1x a három év alatt , amit egy restore megoldott (30 perc , egyedül meg lehet pofonegyszerűen csinálni)
És am ezzel a telóval tényleg nem lesz semmi gond, max amíg megszokod az iTunes-t (ezt szokták az emberek felhozni , de csak azért nehéz kezelni ,mivel a Windows a megszokott MO-n ,de nem lehetetlen megszokni)
nekem iphone5-öm van es nagyon jó telefon :) ajánlom
mindenkinek :)
Újdonsült Android hater vagyok ( >:D ) ugyanis megvettem egy több mint százezer forintos telót, és egy használhatatlan szarkupac. (Hívást nem lehet fogadni, mert befagy, nevetséges)
Ha ennyi pénzem lenne, és mindenképpen iPhonera akarnám költeni, akkor az ötöt venném.
szerintem egy androidos telefont és egy apple-t ne hasonlitsunk össze :)
amugy első kommentelő : te ritka hülye vagy !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!