IPhone 5 vs. Samsung Galaxy S4?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb telefon? A miértre is kitérnétek? :) nagyon köszi a válaszokat! :)))))2013. júl. 26. 18:47
1/9 anonim válasza:
s4 jó hardverileg
IPhon5 jól össze van rakva
Nekem s4 jobban bejön :D
2/9 anonim válasza:
A samsung többet tud, az apple meg biztonságosabb.
4/9 anonim válasza:
a samsung csak hülyeségekkel tud többet.(szemmel görgetés meg ilyen felesleges akku zabáló hülyeségek)
iphone-nak jobb a rendszere, ezáltal jobb, gyorsabb az egész telefon+ahogy már írták, biztonságosabb,megbízhatóbb
6/9 anonim válasza:
Galaxy S4! Az iOS operációs renszerhez nem értek, így összehasonlítani sem tudom az Androiddal, de a többi szempontból (kijelző, kamera, memória, processzor, alkalmazások, akkukapacitás) a Samsung kimagaslóan jobb!
7/9 anonim válasza:
iphone egyértelműen, és még az árát is tartja évekig, a samsung kijön és pár hónap múlva semmit nem ér
8/9 anonim válasza:
Az akkukapacitás PAPÍRON jobb. Az iPhone akkumulátora a valóságban tovább bírja.
Amúgy nem unjátok még, hogy állandóan ugyanezeket a kérdéseket klónozzátok?
9/9 anonim válasza:
#6-os vagyok! Én nem únom meg, imádom a mobilokat. Nekem nem kérdés, hogy milyen lesz: ha nem is a legjobb, de nagyon szuper, ehhez képest nagyon olcsó: Alcatel OT 997d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!