Hová fordulhatok segítségért, hogy rakjanak fel különböző dolgokat a telefonomra Miskolcon? (Iphone 3g) 22/L
Figyelt kérdés
Kaptam egy Iphone 3g-t, ez az első okos telefonom, (nem Én választottam..eleinte azt sem tudtam, hogy ez Apple!! Szóval senki ne szidjon emiatt!!!) már 1 hete bújom a netet, de nem bírok vele! Már sikerült képet felrakni, zenét stb. Viszont olyan fogalmakat olvastam, amik Nekem már soknak számítanak! Tehát van az a jailbreak, meg ios meg ilyenek, és szeretném kicsit tuningolni, tehát szeretnék témákat, meg ehhez hasonló finomságokat. Hova vihetem el, aki Nekem ezeket megcsinálja???2013. júl. 31. 12:23
11/15 anonim válasza:
Én Sony Xperia Z-t vettem egy hete és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Igaz, ez már nem az olcsó kategória, de hát egyszer élünk, és egyszer vagyunk fiatalok. :D (első válaszoló vagyok)
12/15 A kérdező kommentje:
Juj, Nekem nagyon tetszik az a telefon! :) Ideje lenne már gyűjtögetnem! :D
2013. aug. 5. 10:46
13/15 anonim válasza:
Mielőtt még elhinnéd azt a sok baromságot amit itt összehordott valami szerencsétlen az iOS-ről, azelőtt mindenképp nézz utána, hogy mi is abból a valóság. Mert rengeteg idióta urban legend kering az iOS-ről aminek a fele sem igaz. A "hozzáértő szagértő" is főleg ilyeneket írt le.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsod! :) Jobban utána fogok nézni! :)
2013. aug. 6. 08:10
15/15 anonim válasza:
Drága 28%os,mégis mi nem igaz abból amit leírtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!