Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hová fordulhatok segítségért,...

Hová fordulhatok segítségért, hogy rakjanak fel különböző dolgokat a telefonomra Miskolcon? (Iphone 3g) 22/L

Figyelt kérdés
Kaptam egy Iphone 3g-t, ez az első okos telefonom, (nem Én választottam..eleinte azt sem tudtam, hogy ez Apple!! Szóval senki ne szidjon emiatt!!!) már 1 hete bújom a netet, de nem bírok vele! Már sikerült képet felrakni, zenét stb. Viszont olyan fogalmakat olvastam, amik Nekem már soknak számítanak! Tehát van az a jailbreak, meg ios meg ilyenek, és szeretném kicsit tuningolni, tehát szeretnék témákat, meg ehhez hasonló finomságokat. Hova vihetem el, aki Nekem ezeket megcsinálja???

2013. júl. 31. 12:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tényleg nem sokra mész már azzal a telefonnal, kissé elavult bocsi. Szoftver támogatás se sokáig lesz már rá. Menj el bármilyen használt telefon szaküzletbe, ott majd segítenek!
2013. júl. 31. 12:36
 2/15 anonim ***** válasza:

Biztos találsz valakit aki akár ingyen is megcsinálja vagy sütsz neki sütit. :)

Komolyan. Az FB-n is vannak ilyen mozgalmak.

A 3G-t nagyon nem tudod tuningolni, sajnos az egy elég gyenge telefon. Viszont a jailbreakkel megkönnyítheted a képek és zenék felrakását. Ez tény.

Kérdezz rá az iphonehungary oldalon ott szerintem lesz is aki tud segíteni.

2013. júl. 31. 12:42
 3/15 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen! Tudom, hogy nem a legjobb telefon és már gagyi, pláne így, hogy kezdem kiismerni... Ti nem vagytok véletlenül Miskolciak??? :)

Lehet, hogy jobban járok, ha hagyom az egészet úgy, ahogy van...

2013. júl. 31. 12:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Na, meg úgy tudom, ki lett cserélve benne az érintős cucc, középen mégsem érzékel, pl. tárcsázáskor a 7,8,9-es szám, sms-t nem tudok küldeni, ami elég bosszantó.
2013. júl. 31. 12:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Iphone-on témázni stb... hát ilyeneket nem tudsz. Egy nagyon zárt rendszer az iOS, ezért lehet zenét is másolni pl. csak és kizárólag itunes-szal. Még bluetooth-on sem lehet küldeni képet másik telefonra... Nagyon korlátolt az egész.

Amit te szeretnél az egy androidos telefon, ott kipróbálhatnád, milyen is kihasználni egy okostelefont! :)

2013. júl. 31. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Bocsi még valami: kipróbálhatnál akár egy windows-os telefont is! Azok is királyak!

A szifont meg add el, játéktelefon az ezekhez, fészbúkozni jó buszon, hogy lássák ájfónod van azt kész. :)

2013. júl. 31. 13:20
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! :) Esetleg tudnál Nekem ajánlani telefonokat, amiknek utána nézhetnék? :) Öröklődni fog ez a telefon, Páromnak csak telefonálára kellene. :) Arra meg tökéletes.
2013. aug. 1. 10:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen árkategóriában kellene! De igen, tudok segíteni, ha szeretnéd. :)
2013. aug. 1. 11:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Én a sony xperia u-t ajánlom helyette

A tudásához képest egészen olcsón be lehet szerezni

2013. aug. 2. 09:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem mindegy az árkategória, de annak majd utána nézek, ha mondtok telefonokat! :)
2013. aug. 2. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!