Szerintetek is veszélyesek a mobilalkalmazások letöltése?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem okostelefont és ugye szeretném letölteni az alkalmazásokat, de előtte kidobja, hogy elfogadom e a feltételeket, na most elolvastam pl. a vibernél, hogy üzenetekhez hozzáférnek, meg névjegyekhez. SIM kártyához stb. Ez csak számomra furcsa? tudom, hogy eddig is figyeltek, de nem szeretném ha az üzeneteimet mások is elolvashatnák. vagy ne foglalkozzak ezekkel? számomra ez megdöbbentő :S2013. júl. 31. 12:18
1/3 anonim válasza:
Ezekhez hozzá is kell férjen a Viber. Amúgy az a gond, hogy így is teljes megfigyelés alatt áll mindenki, azzal meg, hogy (gondolom) Androidos telefont vettél, lényegében egy adatgyüjtő nyomkövető van nálad. Mondjuk ez bármelyik okostelefonra igaz, csak más cégeknek adod ki az adataidat. Ennyi az eltérés.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ezt eddig is tudtuk igen, hogy figyelnek...de ez számomra nagyon furcsa. Tehát magyarul látja valaki vagy valakik az én személyes üzeneteimet, névjegyeimet, hívásnaplómat stb? Igen androidos amúgy. Ja meg akkor ugye az OTP küldi az sms-t hogy mennyi pénz van a számlámom akkor azt is látják ugye, hogy mennyi pénzem van?? ez annyira félelmetes :D
2013. júl. 31. 12:32
3/3 anonim válasza:
Nem, nem látják mennyi pénzed van. Az, hogy azt írja, hogy hozzáférhet az üzenetekhez, névjegyekhez, az nem azt jelenti, hogy bármikor elolvassák az üzeneteidet... Azt azért írta, mert a Viber egy üzenetküldő/chat-elő program és hozzá kell férnie a névjegyekhez hogy el tudjon küldeni egy üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!