Milyen Sony Xperia telefont ajnálotok?
Figyelt kérdés
az SE live-mon sokat hallgatok zenét úgyhogy hangosnak kell lennie és walkman lejátszósnak és legalább HD-ba vegyen fel videót2013. júl. 30. 08:34
1/10 anonim válasza:
Xperia P elérhető áron van én azt használom célnak megfelel gyors és minden appot jól és gyorsan kezel. Képernyője hd felbontás illetve 1080p az az 1920x1080 FullHD felbontásban tud felvenni.
2/10 A kérdező kommentje:
eddig én a go-n gondolkodtam de mivel az vízálló nem hiszem hogy akkora tljesítményt nyújt a hangszórója és a p-nek mekkora hangereje van??
2013. júl. 30. 09:08
3/10 A kérdező kommentje:
amúgy néztem az l-t a szolgáltatóómnál és még olcsóbb mint a p
2013. júl. 30. 09:20
4/10 anonim válasza:
Én most vettem egy Z-t és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Olyan fényképeket csinál, h a pofám leszakad, a kijelzője full HD-s, ja és vízálló. Imádom. :)
5/10 anonim válasza:
Xperia SP! Perpill 76ezer T-nél augusztus végéig, utána felmegy 100 fölé! Kb. ötször brutálisabb a hardvere, mint a P-nek, nagyon jó telefon, tudom ajánlani, nincs jobb a kategóriájában!
6/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy a Z meg az SP is ku*va jó de sajnos most nem fér bele a keretbe am az l-ről mi a véleményetek?
2013. júl. 30. 11:08
7/10 anonim válasza:
Melyik részét nem érted annak, hogy ugyanannyiba kerül az SP (olcsóbb is talán), mint az L, mivel akciós? :D
L vélemény: jó telefon, jó képet készít, csúnya kijelző.
8/10 A kérdező kommentje:
de én telenoros vagyok
2013. júl. 30. 12:24
9/10 anonim válasza:
Ezt nem írtad. :) Akkor mindenképp az L. P-t nem tudom lehet-e még kapni, hasonló árban lehet, mint az L. Az L mindenképp jobb választás (ha el tudod fogadni, hogy picit alacsonyabb felbontású a kijelzője).
10/10 anonim válasza:
Nekem Z van, tesómnak a Live, az övé egy kicsit hangosabb, de nem sokkal. Minden másban veri a Z természetesen. :D Neked akkor az L lesz megfelelő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!