Mobiltelefon Honkongból Segitség?
Kaptam a DHL-től egy levelet : A csomag vámteher fizetés mellett vámkezelhető, amit a futárnál készpénzben illetve bankártyával lehet rendezni. Kérjük, a mellékelt nyilatkozatot a küldemény átvételekor, minden rovatot kitöltve, aláírva adja át a futárunknak
Kérjük Szíveskedjen elküldeni a devizautalási-, vagy PayPal igazolást a vamkontakt.hu@dhl.com e-mail címre, valamint kérjük, hogy az alább felsorolt információkat adja meg a részünkre a vámkezeléshez: pontos magyar árumegnevezés fizetési feltétel (fizetett-e az áruért, vagy ingyen kapja), mivel a számla erre vonatkozó információt nem tartalmaz az áru értékén felül a fuvardíjat fizette e, ha igen, mennyit? Ezekre a pontokra válaszoltam leirtam mindent hogy vettem, furvardijat fizettem, illetve elküldtem a bizonylatot de utána láttam a mellékletet miben az állt hogy Gift és 77dollar. írták hogy 4200ft ot kell pluszba fizetnem amikor a futár hozza az árut. A KÉRDÉSEM HOGY MEGKAPOM ÉN EZT AZ ÁRUT (Telefont) VAGY LEFOGLALJÁK?
Szoktam én is vitázni a vámmal :)
Fogadd el, a futár kiviszi, fizetsz neki 4200-at és a tiéd a cucc.
Köszi a választ!
Csak ugyan is a papiron 77 dollár áll és 118dollár volt nem fognak belekötni ezekbe a dolgokba?
Akkor írok egy levelet hogy elfogadom és küldjék
Na és valóban hamisitvány is ha ugy nézzük vagy is inkább replika..
megcsörgettem a nap folyamán őket azt mondták 1-2 nap mire feldolgozzák
Köszönöm a korrekt válaszaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!