Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon jobba Samsung...

Melyik telefon jobba Samsung Galaxy S3 vagy a Nokia Lumia 920 egy 13 eves gyereknek?

Figyelt kérdés
Akarok venni a fiamnak egy telefont szuletesnapjara es ezt a kettot nezte es en a jobbat akarom megvenni!

#telefont vegyem
2013. júl. 29. 17:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Jó de akkor is. Szálljatok már le rólunk. Ti tanult 20 éves majmok. Többet tudunk mint ti. Csak ahhoz értettek, hogy nagy pofátok legyen meg minden kemény dolog. A csajoknál is ez a baj ezek a majmok jönnek be az összesnek.

Tisztelet a kivételnek. Mi 13 évesen minden kérdésünknél csak azt tudjátok oda írni, hogy nem való nektek meg, hogy korai. Mennyetek magatoknak el a... Ugyan úgy el tudjátok ejteni, el tudják lopni mint tőlünk. GONDOLKOZZATOK MÁR. Keménykedjetek az utcán, hogy ti milyen tapasztaltak vagytok, hogy nem kell 1 13 évesnek olyan telefon. Jobban tud ő rá vigyázni mint ti...

2013. aug. 7. 16:52
 22/30 ¡Converse! 182 válasza:
Nokia lumia 610 - 620 azért talán nem ütik le..
2013. aug. 9. 11:26
 23/30 anonim ***** válasza:

"Ti tanult 20 éves majmok. "

Azok, persze, 20 évesek...

Szvsz max 13 évesek lehetnek

2013. aug. 9. 18:10
 24/30 anonim ***** válasza:
Hát nem én teszem itt a nagymenőt, hogy jaj ez meg az. Nem való 13 évesnek ilyen telefon. Hallod jobban tudunk rá vigyázni mint ti.... De érdekes nekem soha nem lopták még a telómat és még semmimet. Miközben csak azt hallom, hogy ennek ezt a bicikliét lopták el ennek ezt a telefonját ennek ezt a hülyeségét. Szóval nem kéne ilyet mondania senkinek...
2013. aug. 9. 18:53
 25/30 anonim ***** válasza:

Főleg, hogy én már 1986-ban voltam 13 éves...

De akkor is ment amúgy a cikizés, mint írtam vettek nekem a szüleim annó egy c64-et, 13 évesen.

Úgy látszik 27 év után se változott meg a világ... Csak most a mobil lett az új trend...

2013. aug. 9. 18:57
 26/30 anonim ***** válasza:

De azoknak akik itt fikázzák a 13 éveseket:

Mit mondtatok volna, ha 1986-ban megkérdeztem volna, hogy vegyenek-e a szüleim egy c64-et?

Vegyenek inkább egy casio számológépet, mert a c64-et nem tudnám kihasználni?

2013. aug. 9. 19:07
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem ertem mit kell enyyit fellni hogy ellopjak meg hogy nem tud ra ugyelni,pont igy csinaltak az en szuleim is amielott megkaptam az s4-et,mar 1 honapja hasznalom ,egy jo parsszor mar le is esett es nincs semmi baja.Es meg el sem loptak tolem,pedig az utcan is hasznalom .13F
2013. aug. 26. 00:17
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha van futja ra akkor nyugodtan vehetsz neki s3 at is,ugyebar mivel az androidos,azon futna tobb jatek.Es biztos fog ra ugyelni,max ha le is essik akkorsem lessz semmi baja.
2013. aug. 26. 00:18
 29/30 anonim ***** válasza:
Bocsi a helyesirasert.
2013. aug. 26. 00:18
 30/30 anonim ***** válasza:
Amugy a 2 kozul az S3 a jobb tenyleg.
2013. aug. 26. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!