Melyik telefon jobba Samsung Galaxy S3 vagy a Nokia Lumia 920 egy 13 eves gyereknek?
Utána pedig számtech állasom lett később és ma is az van...
De erről inkább a kérdezőnek kéne beszámolnia, hogy mégis milyen is a fia...
Nekem is megvették 27 éve...
De se te, se én nem ismered őket. Nem azonnal leugatni kell valakit, mert 13 évesen ilyet mer venni. És ez már nem az első ilyen kérdésre adott, ilyen válasz.
Nem neked kell eldöntened, mr. "igazam van, mert én megaszondtam", arra ott lenne a kérdező, de ő meg azóta is xarik az egészre.
Nekem is megvették amit kértem, csak én megelégedtem a sokkal gagyibb cuccokkal is.
Tudom h nem volt szép egyből leszólni, de a mai 12-13 éveseken ezt látom, nagyon ritka a kivétel, és azt mondom amit látok, valamint egyből erre gondolok minden egyes ilyen kérdésnél. És igen, nem nekem kell eldönteni.
Most mi a franc bajotok van? nem való 13 évesnek ilyen drága telefon? Én is 13 éves vagyok. Anyukám nem szabja meg nekem milyen telóm legyen. Ha akarok 1 drága telót akkor azt mondja anyukám gyűjtsem össze rá én a pénzt. Miért ne tudna rá vigyázni? 1 20 éves majom is el tudja ejteni a telefont. Nekem eddig igaz nem volt még ilyen drága telóm soha de amik voltak azokat még 1x se ejtettem le a földre soha sem lopták el tőlem. Szóval rohadtul nem kéne beleszólnotok abba, hogy ez az anyuka mit akar venni a fiának a szülinapjára. Azt kérdezte, hogy melyik telefont vegye. Nem azt kérdezte, hogy mit vegyen és mit ne. A kérdésre válaszoljatok! Ennyi barmot...Tisztelet a kivételnek.
Kérdező: A galaxy s3 csak rosszat hallottam. A lumiárol meg nem tudok sok mindent. De ha jó lenne neki 1 LG Optimus 4x HD akkor mutasd meg neki. Aztán ha van még rá keret akkor 1 HTC ONE X. Ha jól tudom ez 120 ezer Ft, ha nem akkor javítsatok ki.
Szóval a többi válaszolónak meg még annyit, hogy ne szóljatok bele abba, hogy 1 ANYUKA mit akar venni a fia SZÜLETÉSNAPJÁRA! Azt kérdezte, hogy melyiket érdemesebb lenne e megvenni mert nem szeretne gagyit venni a fiának.
Utolsó:
Ezen az oldalon a kulcsszó a 13 éves és ezen rugóznak itt egyesek...
És nem csak ennél a kérdésnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!