Samsung galaxy ace hátlapvédő tok?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy ace telefonomhoz s5830 telefonomhoz keresek műanyag hátlapvédő tokot. Vagy egy egyszínűt, vagy egy virágos mintásat szeretnék. Hol tudnám megvenni (Elsősorban nem rendelni, de az is jöhet)?
Illetve a West End-ben van egy tokokat árusító bolt, ha jól tudom, ott lehet-e kapni?
Ilyesmikre gondoltam:
2013. júl. 28. 19:42
2/3 A kérdező kommentje:
De itt mindenhol csak szilikon van, én meg egy merev műanyagot szeretnék. És nem az árára voltam kíváncsi...
2013. júl. 29. 11:17
3/3 anonim válasza:
Istenem! Milyen esetlenek az emberek. Ott van a telefonszám az összes net boltnál. Légyszíves vedd a fáradságot és érdeklődd meg, hogy egy tokokat áruló üzletben lehet e kapni olyan tokot, amilyet szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!