Melyiket vegyem meg ár nem érdekel? Csak vélemények miben mi jó?
Figyelt kérdés
htc one,samsung gs4,sony xperia z,vagy várjak iphone 5s re,meg lg g2re2013. júl. 28. 18:19
2/14 anonim válasza:
Tökmind1, hogy mit, csak ne szifon5öst - kivéve akkor, ha meg akarod magadat szívatni!
4/14 Okonel válasza:
Htc one v agy samssung galaxy s4( ink s4)
5/14 ronix24 válasza:
Ha még nem vettél semmit és én a te helyedben lennék akkor ezek közül alapból kilőném a sony z-t az és az lg-t az neke is iphonenon volt (5) de a múlthéten megláttam zt a feliratot hogy samsung galaxy s4 ACTIVE hmm megnéztem .. ügye a sime s4 az kicsit gagyis nekem 170 ezer és papír vékony hatlap meg nekem nem tetszik hogy a vissza gombok érintősek na a sgs4 active az dettó olyan mint az s4 csak jobb anyaghasznalat és vízálló 30 percig :D nagyon jópofa kis telefon én azt venném vagy htc onet :D nekem sgs4 active van nagyon szuper batyamnak one van az meg nagyon masszív :) te tudod :D
6/14 anonim válasza:
Iphone-t ne vegyél semmiképp!!! Minek fizetnél annyit mint a többi felsoroltakért, aztán fele annyit se tud....én vagy s4-et vennék aa helyedbe vagy sony z-t
7/14 A kérdező kommentje:
nekem nagyon tetszik a htc one is de mivel unibody nem lehet kiszedni az aksit és ha 2-3 év múlva felpuposodik az aksi akkor a telefonak kampec belüröl felrobban.
2013. aug. 4. 14:55
8/14 anonim válasza:
Robban a frász az. Várd meg a G2-t, elég jónak ígérkezik.
9/14 anonim válasza:
Én a HTC One-t venném.Vagy Sony Xperia Z-t.De semmiképpen se egy szappantartót (SGS4).
10/14 peti831214 válasza:
Az a szappantartó keresztbe lenyeli tudásban mindkettőt kedves előttem szóló! Z egy kalap szar, TFT egy csúcskütyüben? Ez ultra ciki! HTC az egy fokkal jobb, vagy kettővel is, de meg sem üti az S4 szintjét! Egy dologban jobb, h fémből van, de pont emiatt sokkal jobban érezni, ha melegszik! Samu igaz műanyag, de az összeszerelés minősége kárpótol! Arról nem is beszélve,h HTC fémrészei sok esetben sorjásak és emiatt lepattogzódik a festék róluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!