Melyiket vegyem meg ár nem érdekel? Csak vélemények miben mi jó?
Figyelt kérdés
htc one,samsung gs4,sony xperia z,vagy várjak iphone 5s re,meg lg g2re2013. júl. 28. 18:19
11/14 anonim válasza:
Ha a kedves kérdezőnek számít a külső is, és ha van ízlése is, akkor nem valószínű, hogy a túlárazott SGS 4et fogja venni.Lehet, hogy az SGS 4 veri hardverben a többit, de akkor úgy néz ki nem szokásod olvasni...Mivel az SGS 4 csalt a gyorsaságteszteken...Nézzük a házat...Az SGS4, műanyag...HTC One, teljesen fén, egyetlen hátrány, hogy Unbody...Lehet hogy ti Samsung fanok keresztbe lenyelnétek de nézzetek szét a többi készülék között is.Azt a teljesítménykülömbséget amit az S4 tud produkálni, kihasználja valaki is?1-2 év múlva se foglyák, ha manapság 2 magos Krait egy Adreno 320al elvisz mindent, akkor anyit nem fognak fejlődni a játékok, programok, hogy 2 éven belűl már akadjon, fagyjon egy HTC One.Az oltásokból nem kérek!!!
12/14 A kérdező kommentje:
sgs4 és a lg g2 közõt választok 40-60% közt vok hogy lg g2 lesz
2013. aug. 16. 22:17
14/14 peti831214 válasza:
11-es én a HTC One-t cseréltem le S4-re! Szal tapasztalatból írtam amit írtam! Az S4 meg egyáltalán nincs túlárazva, független magyar full dobozosat 140 alatt kapni lehet! Az meg h a T még mindig 190 körül árulja egy dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!