Nokia Lumia 520 jó telefon vagy ennek az árán (max.50000) vegyek inkább mást?
Kiszemeltem a Nokia Lumia 520-at, de nem tudom , hogy jó a Windows Phone, vagy inkább ennek az árán vegyek egy Androidot?! Ha van más SZOLGÁLTATÓI áron, ami jobb maximum 50000ért, akkor várom a válaszokat, és indokokat is szeretnék! Köszönöm szépen!
ui.: nem kellenek olyan válaszok, hogy: android, wp, windows, jó az android/wp... ilyeneket hanyagoljuk:)
"de nem tudom , hogy jó a Windows Phone, vagy inkább ennek az árán vegyek egy Androidot?!"
"nem kellenek olyan válaszok, hogy: android, wp, windows, jó az android/wp"
Most meg akarod tudni, hogy jó-e a wp, vagy nem? :D
Egyébként én az 520-at javaslom, ebben az árkategóriában az androidos telefonok kicsit döcögősek, a wp viszont gyengébb hardverrel is jól teljesít (legalábbis ezt mondják, nekem sose volt).
Ami hátrány lehet, az az, hogy kevesebb app van wp-re, mint androidra, így, ha nagyon különleges igényeid vannak, akkor nem biztos, hogy találsz wp-n megfelelő progit.
Én ha most vennék okostelefont, akkor lumia 520-at vagy 620-at vennék.
Az alkalmazások száma ne tántorítson el, mert míg Androidra akár Te is küldhetnél be mindenféle minőségi ellenőrzés nélkül alkalmazást, addig WP-re komoly tesztek sora után kerül a piactérre... ezzel arra akartam utalni, hogy lehet kevesebb van WP-n, de azok minőségi alkalmazások, és minden nagy alkalmazás, ami már elérhető a többi platformra is, vagy van már, vagy dolgoznak azon, hogy legyen :)
És igen, én is Lumia 520-at választanám... de nekem 925 van :)
kutyus21 válaszára reagálva:
nagyjából helye közel eltaláltad a dolgot, csak kifelejtetted azt, hogy alsó-középkategóriában szart sem ér az android kb mert eltelik pár hét 1-2 hónap és fagyogat,leáll,újraindul magától,nem ismeri fel a simkártyát az mi? :D
android igazából csak felső(nagyonfelső) kategóriában a jó(ha jó) meg a tabletekhez.
de azokon is csak azért mert 4 "magvat" tömnek bele meg 2giga ramokat , mert brutál erős vassal próbálják korrigálni azt, hogy szarul van optimalizálva az egész.
nekem sajna xperia tipo-m van és 2hónap után már elkezdett b.zulni , látszik android alsókategória 30ezerért ilyet kapok kösz. akkor már hamarosan 40ért veszek lumia 520-at ami kb egy alsókategóriás android ára, és mégis többre megyek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!