Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 520 jó telefon...

Nokia Lumia 520 jó telefon vagy ennek az árán (max.50000) vegyek inkább mást?

Figyelt kérdés

Kiszemeltem a Nokia Lumia 520-at, de nem tudom , hogy jó a Windows Phone, vagy inkább ennek az árán vegyek egy Androidot?! Ha van más SZOLGÁLTATÓI áron, ami jobb maximum 50000ért, akkor várom a válaszokat, és indokokat is szeretnék! Köszönöm szépen!

ui.: nem kellenek olyan válaszok, hogy: android, wp, windows, jó az android/wp... ilyeneket hanyagoljuk:)

2013. júl. 26. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Lumia 520 nagyonis jó készülék. (Nem akarlak lebeszélni, de én nem vagyok oda a windows phone-okért.) A Lumia 520 kitünö választás.
2013. júl. 26. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:

"de nem tudom , hogy jó a Windows Phone, vagy inkább ennek az árán vegyek egy Androidot?!"

"nem kellenek olyan válaszok, hogy: android, wp, windows, jó az android/wp"

Most meg akarod tudni, hogy jó-e a wp, vagy nem? :D

Egyébként én az 520-at javaslom, ebben az árkategóriában az androidos telefonok kicsit döcögősek, a wp viszont gyengébb hardverrel is jól teljesít (legalábbis ezt mondják, nekem sose volt).

Ami hátrány lehet, az az, hogy kevesebb app van wp-re, mint androidra, így, ha nagyon különleges igényeid vannak, akkor nem biztos, hogy találsz wp-n megfelelő progit.

Én ha most vennék okostelefont, akkor lumia 520-at vagy 620-at vennék.

2013. júl. 27. 00:09
 3/5 kutyus21 ***** válasza:
64%
Helló nekem Nokia Lumia 520-am van és 45.000ezer a telenorba kártyásan nekem fehérben van de Ezenkívül még van kék fekete sárga is az élő csempék színét is tudod változtatni tudod. Szóval nagyon szeretem hogy nem akad meg mint az androidos motyok de meg a wp7 is jobb volt már mint az android a wp8 meg még annál is jobb.A Nokia tarolt a Windows-zal csak egy probléma van de végül is nem is igazán probléma hogy zártabb rendszer az androidhoz képest de legalább nem kapsz milliónyi vírust mert az andoid a nyitottsága miatt gyorsan elkap minden féle nyavalyát meg menjél el egy használt telefonboltba és rengeteg androidos telefont találsz mert szar az android meg veszik aztán eladják és vesznek wp7 vagy wp8-at. Van két ismerősöm és telefon boltjuk van és múltkor voltam bent náluk és kéthetes Sony meg Samsung meg sokféle androidos telefon volt náluk de wp csak 5 de azok újak voltak többi andoid meg simbian-os Nokiák.De legalább 90%-uk android vagy felmegyek a az aprodra vagy jofogasra ott is csak szinte csak androidosra fogsz bukanni.Ebből is látszik hogy nem jó az android wp-t meg nagyritkán találsz használtan.
2013. júl. 27. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az alkalmazások száma ne tántorítson el, mert míg Androidra akár Te is küldhetnél be mindenféle minőségi ellenőrzés nélkül alkalmazást, addig WP-re komoly tesztek sora után kerül a piactérre... ezzel arra akartam utalni, hogy lehet kevesebb van WP-n, de azok minőségi alkalmazások, és minden nagy alkalmazás, ami már elérhető a többi platformra is, vagy van már, vagy dolgoznak azon, hogy legyen :)

És igen, én is Lumia 520-at választanám... de nekem 925 van :)

2013. júl. 27. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:

kutyus21 válaszára reagálva:

nagyjából helye közel eltaláltad a dolgot, csak kifelejtetted azt, hogy alsó-középkategóriában szart sem ér az android kb mert eltelik pár hét 1-2 hónap és fagyogat,leáll,újraindul magától,nem ismeri fel a simkártyát az mi? :D

android igazából csak felső(nagyonfelső) kategóriában a jó(ha jó) meg a tabletekhez.

de azokon is csak azért mert 4 "magvat" tömnek bele meg 2giga ramokat , mert brutál erős vassal próbálják korrigálni azt, hogy szarul van optimalizálva az egész.

nekem sajna xperia tipo-m van és 2hónap után már elkezdett b.zulni , látszik android alsókategória 30ezerért ilyet kapok kösz. akkor már hamarosan 40ért veszek lumia 520-at ami kb egy alsókategóriás android ára, és mégis többre megyek vele

2013. júl. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!