Vivante gc4000 GPU?
Huawei Honor 2-m van és több játékot letöltöttem rá,és a játékok még az indítás után kilépnek.Pl.:Nova 3 a gameloft logo után kilép,pedig youtube-on láttam,hogy viszi a telefon(1.4 ghz 4magos,2gb ram)lehet hogy az a baj,hogy nem vettem meg a google playről?Mert elég erős vas és vinnie kéne
Minden normális válaszolónak pozitív értékelést adok :)
Semmi köze sincs hozzá, hogy honnét van a játék, ha a megfelelő verziót szeded le, ha nem, akkor, lehetséges.
Amit tudnod kell, h ennek a gpunak híthedt "rossz" a támogatása, van egy pár játék, ami nem indul el, vagy textúrahibás, mert nem kompatibilis a játékkal a gpu. Volt itt koábban egy másik kérdező, aki hasonló gondokkal küszködött, mint te, neki pl. a NFS Hot Pursuit nem ment, pedig arra egy adreno 200 is jó. Hiába a 16 mag, sajnos a gpu kompatibilitási gondokkal küszködik, ez a a Huawei hkbája, h ezt rakta a K3V2-be. Fogsz ilyennel még sajnos találkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!