Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel OT 995 vagy Samsung...

Alcatel OT 995 vagy Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
Melyiket éri meg jobban venni?Hamarosan telefont vásárolnék és a kettő közül választanék.
2013. júl. 25. 14:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az Alcatel mobiloknak semmi köze nincs a franciákhoz már...
2013. júl. 25. 14:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Meg az alcatelek ma már nem szarok. Régen azok voltak, de ma már nem.
2013. júl. 25. 15:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Haverom imádja az alcatelt szerinte gyors és szép képeket csinál..+ nagyon gyors rajta a net
2013. júl. 25. 15:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Galaxy ace?

ne röhögtess már dany 803, de azért jól írtad, hogy nézz más telefont.

Komolyan nem unjátok már ezt az elavult okádékot?

Ha nem vegyetek zte blade-et...

2013. júl. 25. 19:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Az OT995 sem mai darab, k.b. másfél éve piacon van. Én 10 hónap alatt szaggatam el egyet, de nem a telefon tehet a sorsáról, sokat kapott szegény. Idolra váltottam le.
2013. júl. 25. 19:59
 16/19 anonim ***** válasza:
nem mai darab, de hardveresen odabasz az ace-nek, csak az armv7 proci miatt is...
2013. júl. 25. 22:14
 17/19 anonim válasza:

Galaxy Ace-em volt 10 hónapig, aztán rohadt gyorsan vettem helyette egy Alcatel One Touch 995-öt. NAGYON JÓ DÖNTÉS VOLT! Mindkettőt használtam rengeteg dologra, szóval van alapom és tapasztalatom kijelenteni: az O-995 sokkal jobb. Hát ez van..

Amúgy az Alcatelek mostanában elég jók lettek, ráadásul olcsóbbak mint a hasonlóteljesítményű Galaxy-k (szerintem).

2013. júl. 26. 11:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Végül is Galaxy Ace-t vettem és nekem nagyon bevált nagyon jó gyors kis telefon az egyik legújabb android rendszert tettem rá és kiválóan működik az meg hogy mikor jött nem igazán érdekel ZTE meg egy kínai márka amiben nem lehet megbízni..
2013. aug. 2. 12:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Amíg nem használtad pár hónapot az acet nem ismered. Ha kettő közül kéne választani sokkal inkább az Alcatel. De leginkább egy Windows Phoneos Nokia vagy HTC. Galaxy Ace még andoridos telefonon belül is az egyik legrosszabb választás (mondom ezt úgy, hogy több, mint 1 évig használtam)
2014. aug. 2. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!