Samsung Galaxy S Advance vélemény?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék venni egy Samsung Galaxy S advance telefont. Véleményeket,tapasztalatokat szeretnék kérni róla. Negatív,pozitív egyaránt jöhet :). Vagy esetleg milyet ajánlotok ilyen árban.2013. júl. 25. 12:34
2/8 A kérdező kommentje:
P-ről sok rosszat hallottam. Semmiképp!
2013. júl. 25. 13:44
3/8 anonim válasza:
hát nekem volt, az volt vele a bajom hogy szörnyen zavaros az egész, valamiért a fehér szinek rajta ilyen sárgás vagy nem is tudom milyen árnyalatuak, androidhoz hiven nem épp smooth de gondolom ez nem a teló hibája,a zenelejátszó minöségi fülessel is borzalmas, a kameráját meg sose használnám mert segédfénnyel ilyen érdekes szinárnyalatokat produkál,de ez csak az én véleményem..
nem tudom mire kell neked konkrétan a telefon de ehelyett én már akkor inkább vennék egy lumia 620at vagy 720-820at. legutobbit föleg, csak hát drágább rendesen
4/8 Jófej:D válasza:
Nekem ez van. Jó telefon, kamerájával sincs bajom. Meg vagyok vele elégedve, csak a RAM- ja lehetne 1GB
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem igazából zenehallgatás,fényképezés stb. 13 vagyok szóval nekem nem csak telefonálásra kell.:D:D
2013. júl. 26. 18:55
7/8 anonim válasza:
Semmivel nem jobb ez, mint a P. Sőt, a Jelly Bean frissítéssel ezt jobban el is baszták.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. aug. 1. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!