Csak operációs rendszeres hiper-szuper telefonok lehetnek vírusosok?
Figyelt kérdés
Pl egy ratyi Samsung corby nem lehet?Ha a rendes netre akarok fellépni,akkor újraindítódik a teló,és az adatátvitel is nehezen megy(bluetooth),már egy jó pár hónapja van ez így?Esetleg egy szoftverhiba lehet?Más lehetőség esetleg?2013. júl. 24. 21:11
1/5 anonim válasza:
Öhm, mit is keres ez az "Emberek" kategóriában?
Elvileg minden okosteló lehet vírusos, ha azzal netre csatlakozol vagy más eszközökkel búgatod össze.
Menj be a szolgáltatóhoz, ott megmondják, mi a baja.
2/5 anonim válasza:
Minden telefonon van operacios rendszer. :)
A regieken ugyanugy java alapu, mint az ujabbakon. Termeszetesen lehet virusos a telefonod, a java igen sebezheto.
3/5 A kérdező kommentje:
Huh,de nagy gond,hogy itt van,jaj,mindjárt összedől a világ!Úgyis nemsoká áthelyezik a kérdésem!Nem tudom elvinni,mert ezt a telót ismerőstől vettem,a kártyát is csak kaptam!Meg meg sem érné elvinni,műkszik még azért,de mégis,talán csak tudja valaki!Hát ez elavultabb telefon,nem okostelefon,nuku operációs rendszer!
2013. júl. 24. 21:37
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó,én technikai analfabéta vagyok,nem értek eféle dolgokhoz!Hát épp ez az,a java-s opera mini-m működik,amit még a sima telefonnetről töltöttem le!A telónetem elb@xódott,a java viszont jó!Bluetooth sokszor rossz,nem tudok küldeni képet,zenét senkinek,csak miután más küld nekem valamit,azután tudok küldeni csak!Minenesetre érdekes ez!
2013. júl. 24. 21:41
5/5 anonim válasza:
Egy factory resetet tolj rajta, mielott elmentettel minden fontosat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!