Miért karja mindenki elcserélni az iphne 5 jét galaxy s4-re? Mi a bajotok vele?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 16:04
11/20 anonim válasza:
VAN AZ APPLE, ÉS VANNAK AZ ÁZSIAI... TELEFONOK!
VAN AKI EZT, VAN AKI AZT SZERETI JOBBAN!
ATTÓL HOGY ITT VITATJUK HOGY MELYIK A JOBB, AHELYETT FEL KÉNE MENNI IDE: [link]
DE MINT MÁR LEÍRTAM 100000000000000000000000000-SZER,
ATTÓL HOGY VMIBEN 2-VEL TÖBB MAG VAN, AZ NEM AZT JELENTI HOGY GYORSABB IS! SŐT...
12/20 anonim válasza:
Kedves 9. Hozzászóló normálisan raktam le barátomnak iphone 4s telefonja van full karcos. Az meg a mádik fele hogy mi az hogy anyuci apuci eltart azért több tiszteletett 37 éves vagyok és megtehetem hogy lecserélem 3 nap alatt mert hál istennek a világ 3. Legnagyobb oceánjáró hajóján zenélek. Vettem s4 et lerakom az asztalra mégse se karcolodik!!
13/20 anonim válasza:
"A samsung más cégtől veszi a processzoraikat míg az Apple maga gyártja"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ekkora ****ságot is már régen olvastam, PONT HOGY A SAMSUNG GYÁRTJA AZ A6-OT MEG A RÉGEBBIEKET IS
14/20 anonim válasza:
Idióta vagy, aki random hamis érveket talál ki hogy dicsőítse a szent iPhonet, írom ezt iPhone 5-ről
15/20 anonim válasza:
16/20 anonim válasza:
Talán az, h nem éri meg az árát, mint egy korábbi és/vagy használt iPhone sem! Nekem pl Xperia Z-m van és nem bántam meg, h azt választottam és nem az ájfónt, vagy az S4-et!
17/20 anonim válasza:
Ios 7 egy rakás szar iphone meg a samsungtól veszi a kamerát!
18/20 anonim válasza:
19/20 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. aug. 12. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!