Sim-kártya nélkül lehet böngészni wifis telefonon?
Figyelt kérdés
van egy régi xperiam, aminek sokkal nagyobb a kijelzője, mint a mostani, de csak egy simkártyám van, tudom használni csak netezésre a másikat? tudom, próbáljam ki.. épp próbálja feltölteni magát annyira, hogy be tudjam kapcsolni, mert régóta a polcon hevert.2013. júl. 23. 13:17
1/7 anonim válasza:
Ha működik, akkor természetesen :)
3/7 anonim válasza:
A telefonokat már 2-3 éve úgy csinálják meg hogy SIM kártya nélkül is működőképesek legyenek. Szóval igen lehet wifin keresztül netezni ugyanúgy csak akkor nem értem minek a telefon :)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi!!:) a másik telefonom egy htc chacha, nagyon szeretem, mert jó rajta írni smst, és strapabíró készülék, de pici a kijelzője, és nem jó rajta böngészgetni. az xperia-n nem jó írni, mert teljesen érintős (én azt nem szeretem), de duplaakkor a kijelző, és jó rajta netezni. :D értitek. így akkor mindig ott fog lapulni az xperia is a táskámban, ha esetleg wifi közelben vagyok, tudok netezni, és nem fogom vele meríteni a klasszikus értelembe vett telefont :) nagyon köszi a válaszokat! vajon normális, hogy töltöm már vagy 20 perce, és még mindig pici piros led villog, és nem kapcsol be?
2013. júl. 23. 13:27
5/7 anonim válasza:
Igen, főleg ha sokat pihent a polcon, volt olyan telefonom amit egész délelőtt töltöttem és csak utána jelent meg a kijelzőn a töltés ténylegesen.
6/7 A kérdező kommentje:
akkor jó, köszi :) alapból lemerült, amikor félretettem, állt egy fél évet, az biztos. hálistennek villog, tehát érzi a töltőt. akkor türelmesen várok, nem nyomkodom, mint egy hülye.
2013. júl. 23. 13:44
7/7 A kérdező kommentje:
már működik is :)
2013. júl. 23. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!